Масивни кухни

Подредба:


Best Seller
Кухня "Дъблин"


Кухня "Дъблин" е изработена от лице от масив дъб с възможност на избор от огромно разнообразие на модули и различни завършващи елементи. Моделът създава атмосфера на изтънченост и спокойствие. Благородството на дъба и патината на времето , вещаят благополучие.


Кухня "Бристол"


Кухня "Бристол" е изработена от лице от масив дъб с възможност на избор от огромно разнообразие на модули и различни завършващи елементи. Моделът създава атмосфера на изтънченост и спокойствие. Благородството на дъба и патината на времето , вещаят благополучие.


Кухня "Модена"


Кухня "Модена" е изработена от лице от масив дъб с възможност на избор от огромно разнообразие на модули и различни завършващи елементи. Моделът създава атмосфера на изтънченост и спокойствие. Благородството на дъба и патината на времето , вещаят благополучие.


Кухня "Ница"


Тази кухня провокира артистичността. Структурата на дървото, подчертана от патината, създава причудливи форми. Оставя въображението Ви да ви разкаже приказка или нарисува картина.


Кухня "Рустик"


Името върви със стила си в тази кухня. Майсторство и прецизност в обработката на дървото, премерена разточителност на формите.Красота и функционалност изкушават да я имате.


Кухня "Талпи"


Новата ни линия ,,Талпи“ е изработена от масив дъб в естетсвен цвят. Изключително изчистен и модерен дизайн в съчетание с естствената красота на дървото. Кухня "Талпи" може да се комбинира с модули за всекидневна, трапезна и холна маса "Талпи"


Кухня "Санторини байц"


Кухня "Санторини" е изработена от масив липа, което я прави по-лека и нежна кухня на по-добра цена.


Кухня "Санторини бяла"


Кухня "Санторини" е изработена от масив липа, което я прави по-лека и нежна кухня на по-добра цена.


Кухня "Бали"


Моделът създава атмосфера на изтънченост и спокойствие. Съвременният модернизъм, ни кара да се чувстваме поласкани от това, че притежаваме тази уникална кухня.


Кухня "Тони"


Тони – това е нова цялостна концепция за дома. В нея предлагаме решене от кухнята до корниза и от масата до лампиона. Правена е с мисъл за младите хора. Започва с модерната , но специфична визия , за да стигне до изключително добрата цена. Загледайте се и тя ще Ви подскаже и други цветови комбинации. Конфигурациите също могат да се многообразни и предложени от Вас.