Мебели за спалня

Подредба:


Матрак Magniflex "MagniStretch"


Magnistretch е матрак със средна твърдост. Ядрото е създадено по иновативна технология. Прорези в пяната - т.нар Stretch пластини - разтягат гръбнака и успокояват напрежението в гърба.


1659
Матрак Magniflex "Arte"


Arte е средномек матрак , ядро от високоеластична пяна и с 2см обемен слой Мемори пяна от едната страна на калъфа.


629 566
Матрак Paradise "Lavandula Memory"


Модел Лавандула Мемори е двулицев пружинен матрак, изработен от висококачествен пружинен пакет тип Bonnell System. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Идеалната вентилация е основа за добрия сън и за дългия живот на матрака. От двете страни на ядрото има слоеве от еластична пяна, което осигурява устойчивост и добра опора на гръбначния стълб. Има страничен борд от пенополиуретан, който предпазва от огъване в крайщата на матрака. Допълнителна мекота внася специалния текстил Lavender, едностранно прошит с Memory пяна. Memory пяната се моделира според температурата на тялото и разпределя тежестта равномерно по повърхността на матрака.


209 178
Тапицирано легло "Грейс"


Тапицирано легло Грейс е съобразено с модерния стил на съвременното жилище. Комбинацията от материали - разглобяема дървена конструкция, метална подматрачна рамка и сваляща се тапицерия, е на едно доказано изделие, модерно и функционално, с гарантирано качество. Има вграден амортисьорен механизъм, който повдига ламелната рамка и позволява пространството да се използва като ракла за багаж. Комбинира се с матрак по избор, който не е включен в цената. Богат избор на тапицерия в четири ценови групи.


783
Модулна система "Дамяна В"


Модулна система Дамяна А е създадена както за Спалня така и за детска, също са възможни комбинации за холни секции.


Модулна система "Дамяна А"


Модулна система Дамяна А е създадена както за Спалня така и за детска, също са възможни комбинации за холни секции.