Еднолицеви матраци

Нощите ви са дълги и безсънни, въртите се с часове в леглото без да може да заспите! Една от основните причини за това е стар или неудобен матрак неподходящ за вашето тяло. Избора на матрак е от огромно значение за живота ни, защото прекарваме около 35 % от живота си в сън. А добрият сън е в основата на това да се чувстваме отпочинали и работоспособни. Консултантите ни биха ви насочили към правилният избор на матрак спрямо вашите изисквания. Предлагаме огромна гама от еднолицеви и двулицеви матраци, както и подходящи подматрачни рамки за двулицеви матраци. Предлагаме матраци на водещите фирми в производството на матраци ТЕД, Нани, Магнифлекс, Дон Алмоходон, Матраци Класик, Матраци Профлекс, Хегра, Екон, Парадайс, Голд Аполо, РосМари и др. 

Подредба:


Best Seller
Матрак Proflex "Мемофлекс"


Комфорт и удобство на разумна цена.Еднолицев матрак съчетаващ основа от масивна дървесина и пружинен пакет тип "Бонел" с метален укрепващ механизъм.С цел максимален комфорт е добавен сандвич панел МЕМОФЛЕКС включващ слой от пенополиуретанова пяна с висока плътност и мемори пяна, която поема извивките на тялото и придава максимален комфорт. Калъфът на този матрак е от дамаска с голямо съдържание на памук, придаващ допълнителна мекота и телесен комфорт. За цени на различни размери вижте в Спецификации.


199 лв.
Еднолицев матрак "Мареа"


Един матрак два варианта. Предлагаме Ви изключителна оферта за бюджетен матрак. На една и съща цена може да закупите еднолицев матрак Мареа дунапрен или пружинен със система Бонел. Избора е изцяло ваш.


99 лв.
Еднолицев матрак Они "Класик Ергономик"


Характерно за пружинения пакет Бонел е, че той е съставен от множество чашки(пружини), свързани една с друга посредством наплитаща тел, която не им дава възможност да изпаднат от пакета. Това е най-традиционият вид матрак, има дълъг живот. изключителна надежност и най-доброто съотношение качество-цена на пазара. Недостатък е, че всяко движение върху този матрак се усеща по цялата му площ, точно защото всички пружинки са свързани една с друга. Разликата в цените на пазара на този вид матраци може да се дължи на много причини = някои матраси се предлагат със страничен борд от дунапрен, който укрепва матрака и намалява страничното движение на пружинения пакет; при по-евтините артикули е възможно да е направен компромис с кечето, дунапрена или ватата в горния слой над пружините, поради което доста скоро след закупуването е възможно да се усетят самите пружини, което няма да е приятно за ползвателя им. Любопитно: Историята на бонел пружините ни води в средата на 19 век, където се появяват, взаимствани от пружините на бъги колите. На някои места в света, като Китай, странично в матрака се поставят така наречените "пеперуди", направени от метал, които имат за цел да ограничат свиването на пружината надолу и така матракът се получава изключително твърд като комфорт, което отговаря на традициите в тази държава.


118 лв.
Матрак Класик "Прима"


Този матрак е решение за клиенти с високи изисквания, но ограничен бюджет. Отличава се с устойчивост и добра опора за гръбначния стълб. Има добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, микроклетъчната отворена структура на еластичната пяна и нетъкания текстил.


123 лв.
Матрак Нани "Понто"


Класически еднолицев матрак


149 лв.
Матрак Класик "Аида"


С ядро от пружинен пакет "Бонел", този модел дава отлична вътрешна вентилация, допринасяща за добрия сън. С възможността да се поръча и като еднолицев матрак, той е отлично бюджетно решение за всеки дом.


157 лв.
Матрак Paradise "Classic Bonnell"


Модел CLASSIC е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка.


174 лв.
Матрак Paradise "Classic Foam"


Модел CLASSIC е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка.


174 лв.
Матрак Класик "Стандарт"


Комфортен и ортопедичен матрак, осигуряващ качествен сън и добра физическа форма. Ядрото от пружинния пакет осигурява добра вътрешна вентилация, а слоя от термовата успешно отстранява нежелани шумове. Пластовете от еластична пяна и вата създават желаното удобство.


179 лв.
Матрак Класик "Атина"


Матракът е с отлични ортопедични характеристики. Дава добра опора на гръбначния стълб, неподатлив на деформация, има висока устойчивост на тегло и натиск. Памучната и вълнена вата, с които е прошита дамаската, поддържа естествената телесна температура. Тя подсилва чувството за топлина през зимата и за хлад през лятото.


189 лв.
Матрак Нани "Каспия нормал"


Еднолицев анатомичен матрак, който облекчава точките на напрежение и гарантира пълноценна почивка. Надеждна конструкция от метална рамка и OSB-плоскост, която стабилно поддържа гръбначния стълб и създава добри условия за релаксация по време на сън. Дълготрайна пружинна система тип Bonnell, обезшумена с олекотен подложен филц, осигурява анатомичност, комфорт и отлична вентилация.


195 лв.
Матрак Класик "Лукс"


Матрак с отлична ортопедична характеристика, заслуга за което има слоят от кокосови влакна, които са естествен и антибактериален материал. Препоръчва се за хора с проблеми в областта на гърба и кръста. Има висока издръжливост, независимо от натоварването, дълъг живот и неподатливост на деформация. Допълнителен телесен комфорт предлага еластичната пяна.


220 лв.
Еднолицев матрак Они "Соната Класик"


Покет пружини. Почти аналогично на бонел пружините тук покет пружините са изработени от тел, но основната разлика е в единичното им опаковане в нетъкан полипропиленов текстил. Телта обикновено е по-тънка от тази, използвана при бонела, което създава по-приятното усещане за мекота. Тук, обаче, липсва наплитащата тел, която свързва всички пружини. Напротив - те са свързани помежду си посредством специален начин на машинно слепване. Ефектът е самостоятелно движение на всяка част на матрака, което помага да не будите партньора си, ако той спи в единия край на леглото , а вие примерно се въртите повече. С покет пружините матракът може да се изплозва дълги години, без никаква загуба на комфорт или ортопедичност на продукта. По-високата цена , която заплащате за този вид комфорт, винаги се отплаща


225 лв.
Матрак Paradise "Perla еднолицев NEW"


Модел Перла Еднолицев NEW е ортопедичен матрак с ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялостното отпускане на тялото. Модел Перла Еднолицев е с вградена рамка от иглолистен материал, което осигурява добра вентилация и циркулация на въздух в матрака.


225 лв.
Матрак Класик "Европа"


Ядрото от еластична пяна и слоевете от кокосова вложка правят матрака твърд, с висока издръжливост на натоварване. Моделът е подходящ за подрастващи и подпомага правилната поддръжка на гръбначния стълб. Кокосовата вложка осигурява перфектна топлинна изолация и поддръжка на температурата на тялото постоянна. Тя е с висока дишаща активност, което осигурява добра вентилация на матрака.


232 лв.
Матрак Нани "Каспия Покет Спрингс"


Pocket spring технологията и в еднолицев вариант.


252 лв.
Матрак Иввекс "Дивна"


Еднолицев матрак ДИВНА на матраци ИВВЕКС разполага с вградена гъвкава ламелна подматрачна рамка, която допринася за неговата ергономичност и допълнителна вентилация и циркулация на въздуха.


269 лв.