Еднолицеви матраци

Нощите ви са дълги и безсънни, въртите се с часове в леглото без да може да заспите! Една от основните причини за това е стар или неудобен матрак неподходящ за вашето тяло. Избора на матрак е от огромно значение за живота ни, защото прекарваме около 35 % от живота си в сън. А добрият сън е в основата на това да се чувстваме отпочинали и работоспособни. Консултантите ни биха ви насочили към правилният избор на матрак спрямо вашите изисквания. Предлагаме огромна гама от еднолицеви и двулицеви матраци, както и подходящи подматрачни рамки за двулицеви матраци. Предлагаме матраци на водещите фирми в производството на матраци ТЕД, Нани, Магнифлекс, Дон Алмоходон, Матраци Класик, Матраци Профлекс, Хегра, Екон, Парадайс, Голд Аполо, РосМари и др. 

Подредба:


Best Seller
Матрак Proflex "Мемофлекс"


Комфорт и удобство на разумна цена.Еднолицев матрак съчетаващ основа от масивна дървесина и пружинен пакет тип "Бонел" с метален укрепващ механизъм.С цел максимален комфорт е добавен сандвич панел МЕМОФЛЕКС включващ слой от пенополиуретанова пяна с висока плътност и мемори пяна, която поема извивките на тялото и придава максимален комфорт. Калъфът на този матрак е от дамаска с голямо съдържание на памук, придаващ допълнителна мекота и телесен комфорт. За цени на различни размери вижте в Спецификации.


199 лв.
Best Seller
Матрак Paradise "Perla еднолицев NEW"


Модел Перла Еднолицев NEW е ортопедичен матрак с ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялостното отпускане на тялото. Модел Перла Еднолицев е с вградена рамка от иглолистен материал, което осигурява добра вентилация и циркулация на въздух в матрака.


225 лв.202 лв.
Еднолицев матрак "Мареа"


Един матрак два варианта. Предлагаме Ви изключителна оферта за бюджетен матрак. На една и съща цена може да закупите еднолицев матрак Мареа дунапрен или пружинен със система Бонел. Избора е изцяло ваш.


99 лв.
Еднолицев матрак Они "Класик Ергономик"


Характерно за пружинения пакет Бонел е, че той е съставен от множество чашки(пружини), свързани една с друга посредством наплитаща тел, която не им дава възможност да изпаднат от пакета. Това е най-традиционият вид матрак, има дълъг живот. изключителна надежност и най-доброто съотношение качество-цена на пазара. Недостатък е, че всяко движение върху този матрак се усеща по цялата му площ, точно защото всички пружинки са свързани една с друга. Разликата в цените на пазара на този вид матраци може да се дължи на много причини = някои матраси се предлагат със страничен борд от дунапрен, който укрепва матрака и намалява страничното движение на пружинения пакет; при по-евтините артикули е възможно да е направен компромис с кечето, дунапрена или ватата в горния слой над пружините, поради което доста скоро след закупуването е възможно да се усетят самите пружини, което няма да е приятно за ползвателя им. Любопитно: Историята на бонел пружините ни води в средата на 19 век, където се появяват, взаимствани от пружините на бъги колите. На някои места в света, като Китай, странично в матрака се поставят така наречените "пеперуди", направени от метал, които имат за цел да ограничат свиването на пружината надолу и така матракът се получава изключително твърд като комфорт, което отговаря на традициите в тази държава.


118 лв.
Матрак Класик "Прима"


Този матрак е решение за клиенти с високи изисквания, но ограничен бюджет. Отличава се с устойчивост и добра опора за гръбначния стълб. Има добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, микроклетъчната отворена структура на еластичната пяна и нетъкания текстил.


123 лв.
Матрак Нани "Понто"


Класически еднолицев матрак


134 лв.
Матрак Класик "Аида"


С ядро от пружинен пакет "Бонел", този модел дава отлична вътрешна вентилация, допринасяща за добрия сън. С възможността да се поръча и като еднолицев матрак, той е отлично бюджетно решение за всеки дом.


157 лв.
Матрак Paradise "Classic Bonnell"


Модел CLASSIC е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка.


174 лв.
Матрак Paradise "Classic Foam"


Модел CLASSIC е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка.


174 лв.
Матрак Класик "Стандарт"


Комфортен и ортопедичен матрак, осигуряващ качествен сън и добра физическа форма. Ядрото от пружинния пакет осигурява добра вътрешна вентилация, а слоя от термовата успешно отстранява нежелани шумове. Пластовете от еластична пяна и вата създават желаното удобство.


179 лв.
Матрак Нани "Каспия нормал"


Еднолицев анатомичен матрак, който облекчава точките на напрежение и гарантира пълноценна почивка. Надеждна конструкция от метална рамка и OSB-плоскост, която стабилно поддържа гръбначния стълб и създава добри условия за релаксация по време на сън. Дълготрайна пружинна система тип Bonnell, обезшумена с олекотен подложен филц, осигурява анатомичност, комфорт и отлична вентилация.


180 лв.
Матрак Класик "Атина"


Матракът е с отлични ортопедични характеристики. Дава добра опора на гръбначния стълб, неподатлив на деформация, има висока устойчивост на тегло и натиск. Памучната и вълнена вата, с които е прошита дамаската, поддържа естествената телесна температура. Тя подсилва чувството за топлина през зимата и за хлад през лятото.


189 лв.
Матрак Класик "Лукс"


Матрак с отлична ортопедична характеристика, заслуга за което има слоят от кокосови влакна, които са естествен и антибактериален материал. Препоръчва се за хора с проблеми в областта на гърба и кръста. Има висока издръжливост, независимо от натоварването, дълъг живот и неподатливост на деформация. Допълнителен телесен комфорт предлага еластичната пяна.


220 лв.
Матрак Нани "Каспия Покет Спрингс"


Pocket spring технологията и в еднолицев вариант.


225 лв.
Еднолицев матрак Они "Соната Класик"


Покет пружини. Почти аналогично на бонел пружините тук покет пружините са изработени от тел, но основната разлика е в единичното им опаковане в нетъкан полипропиленов текстил. Телта обикновено е по-тънка от тази, използвана при бонела, което създава по-приятното усещане за мекота. Тук, обаче, липсва наплитащата тел, която свързва всички пружини. Напротив - те са свързани помежду си посредством специален начин на машинно слепване. Ефектът е самостоятелно движение на всяка част на матрака, което помага да не будите партньора си, ако той спи в единия край на леглото , а вие примерно се въртите повече. С покет пружините матракът може да се изплозва дълги години, без никаква загуба на комфорт или ортопедичност на продукта. По-високата цена , която заплащате за този вид комфорт, винаги се отплаща


225 лв.
Матрак Класик "Европа"


Ядрото от еластична пяна и слоевете от кокосова вложка правят матрака твърд, с висока издръжливост на натоварване. Моделът е подходящ за подрастващи и подпомага правилната поддръжка на гръбначния стълб. Кокосовата вложка осигурява перфектна топлинна изолация и поддръжка на температурата на тялото постоянна. Тя е с висока дишаща активност, което осигурява добра вентилация на матрака.


232 лв.