Тапицирани легла

Мечтаете за легло в което да не се удряте постояно, която при всеки допир да ви гали с мекотата си. Тогава првилният избор за вас е изцяло тапицирано легло. Те предлагат една по-изискана визия в спалнята ви и уют от който имате нужда когато прекрачите прага на дома си. 

Подредба:


Best Seller
Тапицирано Легло "Рафаело"


Тапицирано легло с характерен дизайн и визия. Декоративни шевове с перфектна изработка обшиват цялата спалня, като по този начин допълнително подчертават линиите на характерния и дизайн.


798 лв.
Best Seller
Легло S01


Цената е за легло за матрак 160/200 см.


998 лв.
Best Seller
Box Spring Memory Bed 160


Представяме ви тапицирано модулно BoxSpring легло.


1050 лв.
Best Seller
Скандинавско легло "Стокхолм с матраци"


Висока тапицирана спалня, тип „скандинавско легло“, съчетаваща основа, матрак и топ матрак с мемори пяна в истински комфортна система за сън. „Стокхолм“ е с височина 57 см и е оборудвана с удобна табла и механизъм за повдигане, който прави вътрешния обем на леглото използваем. Модел от висок клас, вписващ се идеално в по-големи помещения.


1316 лв.
Тапицирано легло "Капри"


Цената е за матрак 160/200 см. Изработва се в 4 цветови комбинации бяла кожа, кремава кожа, кафява кожа и черна кожа.


379 лв.
Тапицирано легло "Ива"


Кожено легло Ива е красиво и практично решение за всяка спалня. Леглото има съвременно излъчване, засилено от прошитите детайли по таблата. Състои се от тапицирана, разглобяема ракла с механизъм, тапицирана табла и матрак по избор на клиента .


416 лв.
Тапицирано легло МОБ "Опиум"


Тапицирано легло Опиум мебели Моб е мебел, която създава усещане за неподправен стил в спалнята. Леглото разполага с опция повдигащ механизъм. Неговите овални форми са доказан начин да се предпазите от неприятен удар при непредвидени ситуации. Леглото създава наслада и истинско удоволствие


588 лв.
Тапицирано легло "Толедо"


Цената е за размер на матрак 160/200 см. с повдигащ механизъм и подматрачна рамка. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


598 лв.
Тапицирано легло МОБ "Хестия"


Тапицирано легло Хестия мебели Моб е невероятно решение за наситен цвят в спалнята. Със своя приятен нюанс на зеленото, леглото успокоява очите, носи повече наслада при сън и създава усещане за много уют в спалнята. Подарете си свежест и уют с легло Хестия на мебели Моб.


635 лв.
Тапицирано легло МОБ "Ланс"


Тапицирано легло Ланс мебели Моб e нов начин да сътворите уют в спалнята. Леглото е изработено с висококачествена кожа. Неговите овални форми предвазват при непредвидени ситуации. Дайте воля на въображението си с новото тапицирано легло Ланс мебели Моб


637 лв.
Тапицирано легло МОБ "Белисима"


Тапицирано легло Белисима мебели Моб е изключително нежно и красиво. Изящните му форми го превръщат в безопасна зона за отдих и забавление. Подарете си този завладяващ и неподправен стил и уют в спалнята, защото го заслужавате.


646 лв.
Тапицирано легло МОБ "Марония"


Тапицирано легло Марония мебели Моб е изчистена концепция, която заслужава вниманието ти. Спалнята е подходяща за хора, които обичат свободата, пространството и стила. Овалните ъгли предпазват при непредвидени ситуации.


646 лв.
Тапицирано легло МОБ "Ина"


Тапицирано легло Ина мебели Моб е гарантиран начин да обезопасите спалнята при непредвидени ситуации. Леглото е предпочитано от хора със свободен дух, усещане за стил и изтънчен дизайн. Подарете си лукс само сега на достъпна цена.


646 лв.
Тапицирано легло МОБ "Контеса"


Тапицирано легло Контеса мебели Моб е зашеметяващо красиво. Превъзходните му форми в съчетание с наситените цветове правят леглото мебел, на който трудно ще спрете да се наслаждавате. Удобно, красиво и вдъхновяващо.


646 лв.
Тапицирано легло МОБ "Хуана"


Тапицирано легло Хуана мебели Моб e нов начин да сътворите уют в спалнята. Леглото е изработено с висококачествена кожа. Неговите овални форми предвазват при непредвидени ситуации. Дайте воля на въображението си с новото тапицирано легло Хуана мебели Моб


675 лв.
Тапицирано легло "Гинес"


Омекотените и удебелени от тапицерията обеми, на таблата създават максимален комфор при облягане.


676 лв.
Тапицирано легло "Белла"


Цената е за размер на матрак 160/200 см. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


695 лв.
Тапицирано легло "Фиона"


Легло Фиона впечатлява със своята форма. Тапицирано с луксозна кафява кожа, леглото е толкова стилно, колкото и практично, което го прави идеално допълнение към Вашата спалня. Състои се от разглобяема тапицирана ракла, подматрачна рамка, тапицирана табла и матрак по избор. Тапицерията на раклата се сваля. Може да се използва дамаска, еко кожа или естествена кожа по каталог. Възможност за изработка на нестандартни размери. Матракът не е включен в цената.


702 лв.