Тапицирани легла

Мечтаете за легло в което да не се удряте постояно, която при всеки допир да ви гали с мекотата си. Тогава првилният избор за вас е изцяло тапицирано легло. Те предлагат една по-изискана визия в спалнята ви и уют от който имате нужда когато прекрачите прага на дома си. 

Подредба:


Best Seller
Тапицирано Легло "Рафаело"


Тапицирано легло с характерен дизайн и визия. Декоративни шевове с перфектна изработка обшиват цялата спалня, като по този начин допълнително подчертават линиите на характерния и дизайн.


798 лв.
Best Seller
Box Spring Memory Bed 160


Представяме ви тапицирано модулно BoxSpring легло.


1050 лв.
Best Seller
Скандинавско легло "Стокхолм с матраци"


Висока тапицирана спалня, тип „скандинавско легло“, съчетаваща основа, матрак и топ матрак с мемори пяна в истински комфортна система за сън. „Стокхолм“ е с височина 57 см и е оборудвана с удобна табла и механизъм за повдигане, който прави вътрешния обем на леглото използваем. Модел от висок клас, вписващ се идеално в по-големи помещения.


1316 лв.
Тапицирано легло "Капри"


Цената е за матрак 160/200 см. Изработва се в 4 цветови комбинации бяла кожа, кремава кожа, кафява кожа и черна кожа.


379 лв.
Тапицирано легло "Ива"


Кожено легло Ива е красиво и практично решение за всяка спалня. Леглото има съвременно излъчване, засилено от прошитите детайли по таблата. Състои се от тапицирана, разглобяема ракла с механизъм, тапицирана табла и матрак по избор на клиента .


416 лв.
Тапицирано легло МОБ "Ланс"


Тапицирано легло Ланс мебели Моб e нов начин да сътворите уют в спалнята. Леглото е изработено с висококачествена кожа. Неговите овални форми предвазват при непредвидени ситуации. Дайте воля на въображението си с новото тапицирано легло Ланс мебели Моб


537 лв.
Тапицирано легло МОБ "Опиум"


Тапицирано легло Опиум мебели Моб е мебел, която създава усещане за неподправен стил в спалнята. Леглото разполага с опция повдигащ механизъм. Неговите овални форми са доказан начин да се предпазите от неприятен удар при непредвидени ситуации. Леглото създава наслада и истинско удоволствие


538 лв.
Тапицирано легло МОБ "Стило"


С новото тапицирано легло Стило мебели Моб ще усетите духа на Южна Италия в спалнята си. То е изключително подходящо за хора, които обичат истинските преживявания. Леглото е изработено с изключително здрава и много мека и деликатна еко кожа, която предпазва при непредвидени ситуации. Има опция повдигащ се механизъм.


568 лв.
Тапицирано легло "Толедо"


Цената е за размер на матрак 160/200 см. с повдигащ механизъм и подматрачна рамка. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


598 лв.
Тапицирано легло МОБ "Ина"


Тапицирано легло Ина мебели Моб е гарантиран начин да обезопасите спалнята при непредвидени ситуации. Леглото е предпочитано от хора със свободен дух, усещане за стил и изтънчен дизайн. Подарете си лукс само сега на достъпна цена.


598 лв.
Тапицирано легло МОБ "Контеса"


Тапицирано легло Контеса мебели Моб е зашеметяващо красиво. Превъзходните му форми в съчетание с наситените цветове правят леглото мебел, на който трудно ще спрете да се наслаждавате. Удобно, красиво и вдъхновяващо.


598 лв.
Тапицирано легло МОБ "Хестия"


Тапицирано легло Хестия мебели Моб е невероятно решение за наситен цвят в спалнята. Със своя приятен нюанс на зеленото, леглото успокоява очите, носи повече наслада при сън и създава усещане за много уют в спалнята. Подарете си свежест и уют с легло Хестия на мебели Моб.


598 лв.
Тапицирано легло МОБ "Марония"


Тапицирано легло Марония мебели Моб е изчистена концепция, която заслужава вниманието ти. Спалнята е подходяща за хора, които обичат свободата, пространството и стила. Овалните ъгли предпазват при непредвидени ситуации.


619 лв.
Тапицирано легло МОБ "Белисима"


Тапицирано легло Белисима мебели Моб е изключително нежно и красиво. Изящните му форми го превръщат в безопасна зона за отдих и забавление. Подарете си този завладяващ и неподправен стил и уют в спалнята, защото го заслужавате.


658 лв.
Тапицирано легло "Гинес"


Омекотените и удебелени от тапицерията обеми, на таблата създават максимален комфор при облягане.


676 лв.
Тапицирано легло "Белла"


Цената е за размер на матрак 160/200 см. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


695 лв.
Тапицирано легло "Фиона"


Легло Фиона впечатлява със своята форма. Тапицирано с луксозна кафява кожа, леглото е толкова стилно, колкото и практично, което го прави идеално допълнение към Вашата спалня. Състои се от разглобяема тапицирана ракла, подматрачна рамка, тапицирана табла и матрак по избор. Тапицерията на раклата се сваля. Може да се използва дамаска, еко кожа или естествена кожа по каталог. Възможност за изработка на нестандартни размери. Матракът не е включен в цената.


702 лв.
Тапицирано легло "Виктория"


Легло Виктория Ви предлага много практично решение за поддържане на Вашата спалня подредена. Матракът се повдига за да разкрие голямо пространство за съхранение скрито отдолу. Към него има метална ламелна рамка, осигуряваща нежна поддръжка докато спите и удължава живота на Вашия матрак. Изработва се в няколко стандартни размера. Състои се от разглобяема ракла, на която тапицерията се сваля, метална скара с повдигащ механизъм, табла, матрак - по избор /не е включен в цената/. Изработва се с еко кожа или естествена кожа по каталог. Има възможност за изработване на нестандартни размери.


728 лв.