Спални комплекти

Спалнята е най-непрекосновеното мястото дома ви, там се подготвяте за работа или почивате след напрегнатия ден. Не желаете каква да е спалня в това специално място. Трябва ви спален коплект който пасва точно на стаята ви, на който да изберете цветове отговарящи на харакетера ви, който олицетворява вашата индивидуалност. Изберете модела, цвета и размера на спалнята си при нас, и бъдете в хармония със себе си.

Подредба:


Спален комплект МОБ "Нора"


Легло с тапицирана табла и семпла визия. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение се предлагат огледало и практичен скрин с четири чекмеджета.


1172 лв.
Спален комплект "Ангела"


Спален комплект Ангела е обновената версия на успешната спалня Артемида. Тя е идеално допълнение за Вашата спалня, тъй като може да се ползва с всеки матрак на размери от 140х200 до 160х200. Единственото, което трябва да направите, е да раздалечите страничните царги на леглото и то ще се превърне в нужния размер за матрак. Габаритния му размер е 145 / 210 / (h)90см при размер за матрак 140х200 и 225 / 210 / (h)90см.


1185 лв.
Спален комплект МОБ "Казабланка"


Легло с мека, класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлат скрин с две чекмеджета, тоалетка с огледало, компактна табуретка и ракла – пуф.


1202 лв.
Спален комплект МОБ "Каприз"


Легло с тапицирана табла с изчистени линии и нощни шкафчета с характерен дизайн, допълващи модерната композиция. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение се предлагат огледало и компактен скрин с три чекмеджета.


1202 лв.
Спален комплект МОБ "Ерма"


Легло с тапицирана табла и изчистен силует. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение се предлагат голямо огледало с ПДЧ панел и практичен скрин с четири чекмеджета за допълнително съхранение на вещи.


1202 лв.
Спален комплект "Росано"


Стилен спален комплект с моден дизайн, които включва: легло с амортисьорен механизъм за еднолицев матрак 160 / 200 см.; два броя нощно шкафче с LED осветление (бяла светлина) и четерикрилен гардероб с огледало без фасет.


1217 лв.
Спален комплект МОБ "Медеа"


Легло с две тапицирани табли и изчистен силует. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение се предлага компактна тоалетка с повдигащ се плот – огледало и табуретка – ракла, както и скрин с три чекмеджета.


1252 лв.
Спален комплект "Пиемон"


Стилен спален комплект с изчистен дизайн изработен от висококачествено 18 мм. ламинирано ПДЧ и МДФ профил. Комплекта включва: легло с амортисьорен механизъм за еднолицев матрак 160 / 200 см.; два броя нощно шкафче с LED осветление (бяла светлина) и четерикрилен гардероб с огледало без фасет.


1257 лв.
Спален комплект МОБ "Роял"


Легло с елегантни тапицирани извивки в компактна композиция с 2 нощни шкафчета. Функционален гардероб с плъзгащи врати и алуминиеви кант дръжки. Огледало и скрин с 3 чекмеджета за допълнително съхранение.


1282 лв.
Спален комплект МОБ "Мока"


Луксозна визия с добра цена. Моделът съчетава най – предпочитаните характеристики за мебели за спалня и е еталон за съотношение цена-качество. Гардеробът с плъзгащи врати и големи огледални панели, меката, тапицирана табла на леглото и допълнителнте модули ще организират и подредят удобно ежедневието на всеки!


1292 лв.
Спален комплект "Love MDF"


Спалня Love предразполага към романтика във вашата спалня. Спалня Love има повдигащ механизъм. Вдигнете матрака и ще имате достъп до цялото пространство за съхранение на спално бельо, дрехи и други. Механизмът е с амортисьори. Гардеробът в спалня Love е голям, удобен и с плъзгащи врати.


1294 лв.
Спален комплект "Стела MDF"


Спален комплект Стела е с прави форми, предразполагащи към пълно спокойствие. Моделът се отличава с изчистени форми. Спален комплект Стела има повдигащ механизъм с амортисьори.


1299 лв.
Спален комплект "Гала MDF"


Спален комплект Гала е толкова прелъстяващ и отвличащ Ви от ежедневието, където ще преживеете всеки момент на блажено спокойствие. Спален комплект Гала е с повдигащ механизъм с амортисьори.


1299 лв.
Спален комплект МОБ "Корона"


Легло с мека, класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с огледални панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлат скрин с две чекмеджета и огледало.


1302 лв.
Спален комплект "Авелио"


Стилен спален комплект с модерен дизайн, които включва: легло за еднолицев матрак 160 / 200 см. с тапицерия от бяла еко кожа; два броя нощно шкафче седно чекмедже и LED осветление (бяла светлина); гардероб с плъзгащи външни врати и принт върху ПДЧ.


1336 лв.
Спален комплект "Чевита"


Изискан спален комплект със стилен дизайн изработен от ламинирано ПДЧ. Комплекта включва: легло с амортисьорен механизъм за еднолицев матрак 160 / 200 см; два броя нощно шкафче с едно чекмедже и LED осветление (бяла светлина) ; гардероб с плъзгащи външни врати и огледало без фасет.


1343 лв.
Спален комплект МОБ "Пенелопе"


Луксозна визия с добра цена. Моделът съчетава най – предпочитаните характеристики за мебели за спалня и е еталон за съотношение цена-качество. Гардеробът с плъзгащи врати и големи огледални панели, меката, тапицирана табла на леглото и допълнителнте модули ще организират и подредят удобно ежедневието на всеки!


1372 лв.
Спален комплект "Белона"


Леглото е за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. Двете табли на леглото са облицовани с кожа и имат капитонаж от камъчета. Нощните шкафчета са с гланцирани елементи, комбинация от черно и бяло и имат разположени ефектни LED светлини под рамката стигаща до височината на таблата. LED светлините може да се настройват с помоща на дистанционно. Гардероба е с плъзгащи врати и ивици капитонирана червена кожа с камъчета. Скрина-тоалетка също е много интересно допълнение. Огледалната врата е с плъзгащ механизъм, а зад нея са скрити рафтчета. Отстрани има етажерка и три чекмеджета. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


1407 лв.
Спален комплект "Салено"


Стилен спален комплект с модерен дизайн изработен от ламинирано ПДЧ и МДФ профил. Комплекта включва: легло за еднолицев матрак 160 / 200 см. с тапицерия от бяла и черна еко кожа и LED осветление (бяла светлина); два броя нощно шкафче с едно чекмедже; гардероб с плъзгащи външни врати и тапицерия от бяла еко кожа с щампа текст.


1417 лв.