Спални комплекти

Спалнята е най-непрекосновеното мястото дома ви, там се подготвяте за работа или почивате след напрегнатия ден. Не желаете каква да е спалня в това специално място. Трябва ви спален коплект който пасва точно на стаята ви, на който да изберете цветове отговарящи на харакетера ви, който олицетворява вашата индивидуалност. Изберете модела, цвета и размера на спалнята си при нас, и бъдете в хармония със себе си.

Подредба:


Спален комплект "Тетрикс М"


Спален комплект Тетрикс М позволява да създадете стилен интериор и да спестите полезно пространство в стаята. Това е възможно благодарение на практичното решение скринът да е вграден в гардероба и така оптимално да се възползвате от мястото, с което разполагате, но в същото време лесно да прибирате и вадите най-използваните си вещи. Вратите и чекмеджетата са монтирани с панти и водачи за плавно затваряне, както и пуш системи, на немския лидер в мебелния обков Hettich. Това гарантира дълга и безпроблемна експлоатация на мебелите. Леглото е с вградени нощни шкафчета, както и повдигащ амортисьорен повдигащ механизъм, с който да използвате подматрачното порстранство за съхранение на спално бельо, дрехи и други. Леглото е пригодено както за еднолицев, така и за двулицев матрак, като за втория е необходимо да се закупи допълнително и подматрачна рамка. Тетрикс М в стандартен цвят е включен в брошурата на Мебели Димов и се поддържа на склад. Всички елементи на комплекта могат да се поръчат отделно. Има възможност за промяна на цвят с оскъпяване на продукта. Възможностите за избор са: Кроношпан - дъб сонома, венге, бяло шагре, черно шагре, дъб крафт табак, орех рибера, хавана, червено, череша оксфорд , елша, както и Кастамону - лилаво, бежово, бяло гланц, черно гланц. Избор на декори, различни от посочените, или смяна на кожа, става само след писмено запитване до Търговски отдел на Мебели Димов. Цената не включва матрак, както и подматрачна рамка. Възможни са разминавания между цветовете, които се показват на Вашето устройство и действителния нюанс на продукта. Мебелите трябва да се поставят поне на 50 см от най-близкия източник на топлина, за да се запази целостта им. Продуктът се доставя разглобен.


1420 лв.
Спален комплект "Толедо"


В цената е направена примерна конфигурация. Легло с повдигащ механизъм и ламелна рамка за матрак 160/200 см. Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1438 лв.
Спален комплект "Маями"


Леглото е за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. Гардероба е с огледала. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


1450 лв.
Спален комплект "Селена"


Спален комплект Селена е изключително нежен и съобразен с последните модни тенденции в интериора.


1456 лв.
Спален комплект МОБ "Маркиза"


Легло с мека, класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с огледални панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлат скрин с две чекмеджета, тоалетка с огледало, компактна табуретка и ракла – пуф.


1492 лв.
Спален Комплект "Бела"


В цената е направена примерна конфигурация Легло с повдигащ мех. и ламелна рамка за матрак 160/200 см, Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1531 лв.
Спален комплект "Левита"


В цената е направена примерна конфигурация. Легло за матрак 160/200 см , Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1634 лв.
Спален комплект "Тетрикс L"


Обзавеждането за спалня  Тетрикс L е  подходящо за голям или среден размер стая. Леглото е с две нощни шкафчета, както и повдигащ амортисьорен механизъм, за улеснение при използването на пространството отдолу.


1657 лв.
Спален комплект "Рокер"


Спален комплект Рокер е ярка илюстрация на индивидуалност и стил.


1658 лв.
Спален комплект "Пенелопе"


Забележителен спален комплект, който ще внесе лукс и нежен полъх от босфора в дома Ви.


1699 лв.
Спален комплект "Тетрикс XL"


Спален комплект Тетрикс XL е прекрасен вариант за хора, които ценят практичността и качеството. Многофункционалността му ви дава възможност да подредите идеално цялата си спалня


1779 лв.
Спален комплект "Карара"


Леглото е за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. Ношните шкафчета са с LED осветление. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


1795 лв.
Спален комплект "Памплона"


В цената е направена примерна конфигурация. Легло с повдигащ механизъм и ламелна рамка за матрак 160/200 см . Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1816 лв.
Спален комплект "Рим"


Легло с ракла, за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. Таблата на леглото откъм главата има стъклен плот и луминисцентно осветление. Отстрани на таблата има практични ниши, удобни за поставяне на вещи. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


1819 лв.
Спален Комплект "Химера"


Мирисът на дърво, приятната и ненатрапчива цветова комбинация, удобството с което те обгръща мекотата на тапицираната табла – те просто те приканват да се настаниш… и да се наспиш! Смесицата от модерни и класически детайли внасят в дома неповторимо усещане за многообразие и уют.


1915 лв.
Спален комплект "Гинес"


Омекотените и удебелени от тапицерията обеми, на таблата създават максимален комфорт при облягане.


2010 лв.
Промо!
Спален комплект "Виола"


В цената е направена примерна конфигурация. Легло за матрак 160/200 см , Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


2013 лв.
Спален комплект "Париж"


Леглото е за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. Модулите на нощните шкафчета, които са част от таблата откъм главата са с LED осветление. Цялото легло е тапицирано. Гардероба е с плъзгащи се врати и огледало. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


2052 лв.
Спален комплект "Жиро"


Леглото е за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. част от таблата на леглото от към главата и модулите над двете нощни шкафчета са с LED осветление. Цялото легло е тапицирано. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


2052 лв.