Спални комплекти

Спалнята е най-непрекосновеното мястото дома ви, там се подготвяте за работа или почивате след напрегнатия ден. Не желаете каква да е спалня в това специално място. Трябва ви спален коплект който пасва точно на стаята ви, на който да изберете цветове отговарящи на харакетера ви, който олицетворява вашата индивидуалност. Изберете модела, цвета и размера на спалнята си при нас, и бъдете в хармония със себе си.

Подредба:


Спален комплект МОБ "Корона"


Легло с мека, класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с огледални панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлат скрин с две чекмеджета и огледало.


1462 лв.
Спален комплект МОБ "Роял"


Легло с елегантни тапицирани извивки в компактна композиция с 2 нощни шкафчета. Функционален гардероб с плъзгащи врати и алуминиеви кант дръжки. Огледало и скрин с 3 чекмеджета за допълнително съхранение.


1472 лв.
Спален комплект МОБ "Пенелопе"


Луксозна визия с добра цена. Моделът съчетава най – предпочитаните характеристики за мебели за спалня и е еталон за съотношение цена-качество. Гардеробът с плъзгащи врати и големи огледални панели, меката, тапицирана табла на леглото и допълнителнте модули ще организират и подредят удобно ежедневието на всеки!


1502 лв.
Спален комплект МОБ "Маркиза"


Легло с мека, класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с огледални панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлат скрин с две чекмеджета, тоалетка с огледало, компактна табуретка и ракла – пуф.


1562 лв.
Спален комплект "Тетрикс L"


Обзавеждането за спалня  Тетрикс L е  подходящо за голям или среден размер стая. Леглото е с две нощни шкафчета, както и повдигащ амортисьорен механизъм, за улеснение при използването на пространството отдолу.


1657 лв.
Спален Комплект "Белла"


В цената е направена примерна конфигурация Легло с повдигащ мех. и ламелна рамка за матрак 160/200 см, Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1664 лв.
Спален комплект "Пенелопе"


Забележителен спален комплект, който ще внесе лукс и нежен полъх от босфора в дома Ви.


1699 лв.
Спален комплект "Толедо"


В цената е направена примерна конфигурация. Легло с повдигащ механизъм и ламелна рамка за матрак 160/200 см. Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1702 лв.
Спален комплект "Рокер"


Спален комплект Рокер е ярка илюстрация на индивидуалност и стил.


1767 лв.
Спален комплект "Тетрикс XL"


Спален комплект Тетрикс XL е прекрасен вариант за хора, които ценят практичността и качеството. Многофункционалността му ви дава възможност да подредите идеално цялата си спалня


1779 лв.
Спален комплект "Карара"


Леглото е за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. Ношните шкафчета са с LED осветление. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


1795 лв.
Спален комплект "Левита"


В цената е направена примерна конфигурация. Легло за матрак 160/200 см , Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1799 лв.
Спален комплект "Рим"


Легло с ракла, за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. Таблата на леглото откъм главата има стъклен плот и луминисцентно осветление. Отстрани на таблата има практични ниши, удобни за поставяне на вещи. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


1819 лв.
Спален комплект "Памплона"


В цената е направена примерна конфигурация. Легло с повдигащ механизъм и ламелна рамка за матрак 160/200 см . Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


1924 лв.
Спален комплект "Морфей"


С легло Морфей във всички важни моменти, които удобството прави още по-емоционални Тапицерията на таблата създава удобство за релакс и четене в седнало положение,


1967 лв.
Спален комплект "Гинес"


Омекотените и удебелени от тапицерията обеми, на таблата създават максимален комфорт при облягане.


2041 лв.
Спален комплект "Жиро"


Леглото е за матрак с размери 160 / 200 и има повдигащ механизъм, което осигурява лесен достъп до подматрачното пространство. Матракът може да бъде както еднолицев, така и двулицев, като за втория е необходимо да се закупи допълнително подматрачна рамка, към която се захваща повдигащия механизъм. част от таблата на леглото от към главата и модулите над двете нощни шкафчета са с LED осветление. Цялото легло е тапицирано. Матрака и аксесоарите не са включени в цената.


2052 лв.