Холови дивани

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Best Seller
Диван "Болоня"


Функционалност, удобство и съвременен дизайн ! Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


951 лв.
Best Seller
Диван "Марк"


Функционалност и удобство съвместени в малки външни размери с голямо вътрешно пространство ! Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


981 лв.
Best Seller
Диван "Лимбо"


Забързано ежедневие, натоварен ден, проблем след проблем - времето в което живеем. ЗА ТОВА Превърнете дома си в ЛИМБО РОК, внесете глътка свежест и усмивка по Вашите лица !!! Диван "ЛИМБО" - елегантен, функционален, свеж и закачлив. Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


1036 лв.
Best Seller
Холова гарнитура "Венеция"


Луксозна и стилна холова гарнитура изработена с подвижни облегални възглавници със свалящи се калъфки. Конструкция на седалката е изработена с пружини "Poket" и високоеластична пяна. Моделът се изработва с два вида механизми за сън, белгийски "Sedaflex" с 10 см луксозен матрак от пенополиуретанова пяна и механизъм тип "ламел-платно" с дюшек от пенополиуретанова пяна Посочената цена е за комплект без механизъм и дамаска от 2-ра група.


1138 лв.
Best Seller
Холова гарнитура "Вирджиня-Релакс" черна


Многофункционален диван двойка и тройка.


3482 лв.
Диван "Фридъм"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


660 лв.
Диван "Лотос"


Диван " ЛОТОС" - малък, но наперен !!! Модел, предназначен за трапезарии, кухни, детски стаи, дневни и хотели. Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


704 лв.
Диван "Сабрина"


Класически диван, при който облегалните, седални и подлакътни възглавници са с цип, който дава възможност за сваляне на калъфите.


813 лв.
Диван "София"


Диван " СОФИЯ" - създаден по заявка на хотел "София" в к.к. Златни Пясъци.      Когато клиентът желае да получи канапе, което е с класически, но и мoдерни форми, да има лесен за експлоатация механизъм за сън, като същевременно да не е и много дълбоко  - мислихме, мислихме и накрая се получи това бижу.


826 лв.
Диван "Елена"


Елегантен, модерен диван подходящ за офиса и дома. Може да се използва и като единично легло.


858 лв.
Диван "Тузар"


Почувствай се като ТУЗАР !!! А защо като? Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел - диван "ТУЗАР" Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


876 лв.
Диван "Кармен"


Цената е за диван 162 см. в А ценова група


885 лв.
Диван "Сабина"


Класически диван, при който облегалните, седални и подлакътни възглавници са с цип, който дава възможност за сваляне на калъфите. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


898 лв.
Диван "Капри"


Диванът Капри е с елегантна класическа визия. Удобен и компактен предназначен да задоволи търсенията на любителите на комфорта и красивия дизайн. Масивната дървена рамка и мебелните крака подчертават изчистения силует на модела като му придават модерно излъчване. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


921 лв.
Диван "Валенсия"


Удобен и компактен разтегателен диван с механизъм с подматрак, който лесно се вдига и конфигурира легло за двама.


931 лв.