Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Best Seller
Холов ъгъл "Тасос"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подлакътници от МДФ. Моделът е с облегални възглавници с пълнеж от силиконов пух. Освен модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за диван двойка с механизъм, лежанка малка с ракла и дамаска от серийно производство. Има възможност за поръчка на различни конфигурции след запитване!


994 лв.899 лв.
Best Seller
Холов ъгъл "Мелани"


Насладете се на комфорта на Холов ъгъл Мелани. Невероятно качество и мекота на достъпна цена. Дивана разполага със сваляеми калъви на облегалните възглавници. Декоративен двоен тигел и капитонаж на седалката, която му придава изящен вид.


1218 лв.
Best Seller
Холов ъгъл "Лимбо G"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1426 лв.
Холов ъгъл "Съливер"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Домино е компактен модел с функция сън и лежанка с ракла. Размер 258/170/85 см. Предлага се и в дамаски и кожи по избор.


834 лв.
Холов ъгъл "Симон"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Симон е компактен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла. Контрастният кедер е красив акцент към визията. Размер 258/170/86 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


861 лв.
Холов ъгъл "Сиси"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. СиСи е компактен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла. Размер 258/153/93 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


868 лв.