Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Анджела Diversity"


Диваните Диверсити са с вграден механизъм за сън NOVA, който дава възможност за комфортен сън на нормален, удобен матрак. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2425 лв.
Холов ъгъл Бристол


Релаксирайте и забравете за стреса ! За подробни размери вижте в Спецификации. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2452 лв.
Холов ъгъл "Лорд"


Един истински Лорд в гостната Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите допълнителни възглавници над облегалката могат да се изправят и да дават допълнителна височина и комфорт. Така целият диван създава неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от кокетната етажерка, разположена непосредствено под единия подлакътник. По този начин книгата или вестникът, а защо не и чашата с уиски, винаги ще са Ви на една ръка разстояние. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Този ъгъл „Лорд“ бързо и изключително лесно може да утрои размера си, за да се излежавате или спите тройно по-комфортно. Огромната и удобна спалня, в която се превръща, е подходяща както за гости, така и за ежедневна употреба


2487 лв.
Холов ъгъл Аполо


Обран, елегантен дизайн с елементи на закачка, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел.


2538 лв.
Холов ъгъл "Кентавър"


Модерен, функционален и луксозен. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2603 лв.
Холов ъгъл "Вива"


Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2633 лв.
Холов ъгъл "ЛМ"


Модулният диван ЛМ дава възможност за лесно подреждане на различни по големина композиции.


2634 лв.
Холов ъгъл "Пиеро"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2650 лв.
Холов ъгъл "Рубик"


Едно голямо БИЖУ !!! Ъглово канапе "РУБИК" - перфектна визия, невероятен комфорт и удобство, постигнати чрез плавни и същевременно изчистени форми. Заоблен - фуниевиден ъгъл - позволяващ да сложите зад него някакъв акцент или да избегнете неприятното коминско тяло с размери до 22 /22 см.


2720 лв.
Холов ъгъл "Вива разтегателен"


Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2724 лв.
Холов ъгъл "Ралица XL"


Създаден през 1999г. Стар, но непреходен. Модел заемащ място в сърцата и домовете на хиляди семейства.


2793 лв.
Модули "Трансформър"


"ТРАНСФОРМЪР" - живей различно ! Това е модулна система, позволяваща да се внесе оригинален почерк във всеки дом. Чрез разместване на отделните модули могат да бъдат направени различни варианти на подредба. Модулната система е снабдена и с подходяща маса с колелца, която застава върху табуретката.


2915 лв.
Холов ъгъл "Шимао"


Модулен диван с подвижни облегалки и широки табуретки, които с лекота се трансформират в голямо легло. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2985 лв.
Холов ъгъл "Ерголайн Релакс"


Диванът Ерголайн е ергономичен модел с реклайнери, които Ви позволяват да изберете и постигнете с лекота желаното удобство.


3268 лв.
Холов ъгъл "Смарт Diversity"


Многофункционален ъглов диван с лежанка, в която има вградена чупеща скара. Контролирайте с дистанционното управление и изберете най-удобната позиция за релакс. Терминалът е с вграден механизъм за сън НОВА. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


3439 лв.
Холов ъгъл "Вирджиния"


Многофункционален холов ъгъл


3994 лв.