Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Вива разтегателен"


Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2685 лв.
Холов ъгъл "Ралица XL"


Създаден през 1999г. Стар, но непреходен. Модел заемащ място в сърцата и домовете на хиляди семейства.


2793 лв.
Модули "Трансформър"


"ТРАНСФОРМЪР" - живей различно ! Това е модулна система, позволяваща да се внесе оригинален почерк във всеки дом. Чрез разместване на отделните модули могат да бъдат направени различни варианти на подредба. Модулната система е снабдена и с подходяща маса с колелца, която застава върху табуретката.


2875 лв.
Холов ъгъл "Шимао"


Модулен диван с подвижни облегалки и широки табуретки, които с лекота се трансформират в голямо легло. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2985 лв.
Холов ъгъл "Ерголайн Релакс"


Диванът Ерголайн е ергономичен модел с реклайнери, които Ви позволяват да изберете и постигнете с лекота желаното удобство.


3268 лв.
Холов ъгъл "Смарт Diversity"


Многофункционален ъглов диван с лежанка, в която има вградена чупеща скара. Контролирайте с дистанционното управление и изберете най-удобната позиция за релакс. Терминалът е с вграден механизъм за сън НОВА. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


3439 лв.
Холов ъгъл "Вирджиния"


Многофункционален холов ъгъл


3994 лв.