Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Анджелина"


Луксозна и стилна  холова гарнитура  със седални  възглавници  със сменяем калъф с цип  и пълнеж от високоеластична пяна и силиконов пух върху основа от гъсто преплетени еластични колани,   с подвижни облегални възглавници  от силиконов пух със сваляеми калъфи


2234 лв.
Холов ъгъл "Хавана"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2258 лв.
Холов ъгъл "Куин"


Красив диван с меки форми и вграден повдигащ механизъм в облегалката, който осигурява допълнително удобство.


2286 лв.
Холов ъгъл "Сенатор"


Повей на аристократизъм във Вашия дом!!! Ъгловият диван „СЕНАТОР“ - това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, същевременно и леко омекотени го правят подходящ за всеки интериор, създаващи неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от перящите се калъфи на възглавниците, пълни с висококачествен силиконов пух на гранули, както и от седалките изработени от 13 см. високоеластичен дунапрен HR35, поставен върху рамка с букови напрегнати ламели . Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2287 лв.
Холов ъгъл "Нанси"


Невероятен комфорт, изцяло свалящи се калъфи, класически дизайн и не на последно място - механизъм за сън и ракла за багаж. Всичко това прави ъгловия диван "НАНСИ" предпочитана и търсена мебел за всеки дом. Възможността да съчетаете едноцветната дамаска със свежия полъх на морски бриз или мириса на пролетни цветя дава възможност да внесете изисканост и закачливи нотки, както и спокойна атмосфера след забързаното ежедневие на деня.Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2297 лв.
Холов ъгъл "Луи"


Модерен, функционален и луксозен.


2298 лв.
Холов ъгъл "Принс"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седални  и облегални  възглавници  изработени от високоеластична пяна


2354 лв.
Холов ъгъл "Маги"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2400 лв.
Холов ъгъл "Ванеса"


Когато формата и функционалността вървят ръка за ръка се получава това модерно ъглово канапе. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2413 лв.
Холов ъгъл "Анджела Diversity"


Диваните Диверсити са с вграден механизъм за сън NOVA, който дава възможност за комфортен сън на нормален, удобен матрак. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2425 лв.
Холов ъгъл Бристол


Релаксирайте и забравете за стреса ! За подробни размери вижте в Спецификации. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2452 лв.
Холов ъгъл "Лорд"


Един истински Лорд в гостната Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите допълнителни възглавници над облегалката могат да се изправят и да дават допълнителна височина и комфорт. Така целият диван създава неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от кокетната етажерка, разположена непосредствено под единия подлакътник. По този начин книгата или вестникът, а защо не и чашата с уиски, винаги ще са Ви на една ръка разстояние. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Този ъгъл „Лорд“ бързо и изключително лесно може да утрои размера си, за да се излежавате или спите тройно по-комфортно. Огромната и удобна спалня, в която се превръща, е подходяща както за гости, така и за ежедневна употреба


2487 лв.
Холов ъгъл Аполо


Обран, елегантен дизайн с елементи на закачка, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел.


2538 лв.
Холов ъгъл "Кентавър"


Модерен, функционален и луксозен. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2603 лв.
Холов ъгъл "Вива"


Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2633 лв.
Холов ъгъл "ЛМ"


Модулният диван ЛМ дава възможност за лесно подреждане на различни по големина композиции.


2634 лв.
Холов ъгъл "Пиеро"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2650 лв.