Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Съливер"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Домино е компактен модел с функция сън и лежанка с ракла. Размер 258/170/85 см. Предлага се и в дамаски и кожи по избор.


834 лв.
Холов ъгъл "Симон"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Симон е компактен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла. Контрастният кедер е красив акцент към визията. Размер 258/170/86 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


861 лв.
Холов ъгъл "Сиси"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. СиСи е компактен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла. Размер 258/153/93 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


868 лв.
Холов ъгъл "Данте"


За размери вижте в спецификации.


929 лв.
Трапезен ъгъл "Касандра"


Подходящ за трапезария хол и кухня . Предлага се в различни дамаски и кожи. Има включена функция сън и ракла. В цената са включени 2 бр. табуретки.


945 лв.
Холов ъгъл "Селект"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка от зиг -заг пружини и високо еластична пяна,


956 лв.
Холов ъгъл "Модена"


Универсален и стилен холов ъгъл с подвижни подлакътници. Моделът е с облегални възглавници със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалка е изработена от пружини зиг-заг и високоеластична пяна. Освен с модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и комфортно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за дамаска сериино производство(различна от снимката). Има възможност за поръчка на различни конфигурции след запитване!


959 лв.
Холов ъгъл "Романтика"


Стилен и функционален холов ъгъл с подвижни подлакътници. Моделът е универсален, може да бъде ляв или десен. Облегалните възглавници са със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалка е изработена от пружини зиг-заг и високо еластична пяна. Освен с елегантната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и комфортно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за диван двойка с механизъм, лежанка малка с ракла и дамаска серийно производство. Има възможност за поръчка на различни конфигурции след запитване!


962 лв.
Холов ъгъл "Домино"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Домино е компактен модел с функция сън и лежанка с ракла. Размер 245/184 см. Предлага се и в дамаски и кожи по избор.


997 лв.
Холов ъгъл "Клео"


За размери вижте в спецификации.


1013 лв.