Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Елеганс"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подвижни подлакътници. Моделът е универсален, може да бъде ляв или десен. Облегалните възглавници са със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалка е изработена от пружини зиг-заг и високо еластична пяна. Освен с модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за дамаски серийно производство(различни от снимката). Има възможност за различни конфигурации, възможност за изпълнение на П образен.


1057 лв.
Холов ъгъл "Санта Фе"


За размери вижте в спецификации.


1059 лв.
Холов ъгъл "Йоана"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка  изпълнена със зиг- заг пружини  и високоеластична пяна със сваляеми калъфи, облегални възглавници със сваляеми калъфи с  пълнеж от формована високо еластична пяна.


1063 лв.
Холов ъгъл Домино


Обичате ли да играете на домино? Ако е така, то сега имате възможност да се развихрите с новия ни ъглов диван "ДОМИНО". За подробни размери вижте в Спецификации. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1077 лв.
Холов ъгъл "Мини"


Ъгловият диван "МИНИ" - истинската красота се съдържа в малките неща". Това ъглово канапе е част от колекцията "МИНИ - КУПЪР" - МАЛКИ ВЪНШНИ РАЗМЕРИ - ГОЛЯМО ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1092 лв.
Холов ъгъл "Родос 1"


За размери вижте в спецификации.


1141 лв.
Холов ъгъл "Родос 2"


За размери вижте в спецификации.


1141 лв.
Холов ъгъл "Купър"


Ъгловият диван "КУПЪР" - истинската красота се съдържа в малките неща". Това канапе е част от колекцията "МИНИ - КУПЪР" - МАЛКИ ВЪНШНИ РАЗМЕРИ - ГОЛЯМО ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1149 лв.
Трапезен ъгъл "Орхидея"


Подходящ за трапезария и хол. Предлага се в различни дамаски и кожи. Има включена функция сън и ракла.


1150 лв.
Холов ъгъл "Тропикана"


Ъглов диван "ТРОПИКАНА" - комфортен диван, ама за хранене - за трапезна маса, ама мек. В това ъглово канапе "ТРОПИКАНА" с оглед на факта, че доста от домовете нямат място и за мека мебел и за кът за хранене сме съчетали удобствата и на двете необходимости в една мебел. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1187 лв.
Холов ъгъл "Дифендър"


Удобен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла.


1190 лв.
Холов ъгъл "Рубик Т"


Елегантен ъглов диван с подвижна лежанка. Лесно и удобно сменяте ляво и дясно разположение. Металните крака ефектно допълват модерната визия.


1198 лв.