Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Поли"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1037 лв.
Холов ъгъл "Кария"


За размери вижте в спецификации.


1039 лв.
Холов ъгъл "Санта Фе"


За размери вижте в спецификации.


1059 лв.
Холов ъгъл Домино


Обичате ли да играете на домино? Ако е така, то сега имате възможност да се развихрите с новия ни ъглов диван "ДОМИНО". За подробни размери вижте в Спецификации. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1077 лв.
Холов ъгъл "Мини"


Ъгловият диван "МИНИ" - истинската красота се съдържа в малките неща". Това ъглово канапе е част от колекцията "МИНИ - КУПЪР" - МАЛКИ ВЪНШНИ РАЗМЕРИ - ГОЛЯМО ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1092 лв.
Холов ъгъл "Родос 1"


За размери вижте в спецификации.


1141 лв.
Холов ъгъл "Родос 2"


За размери вижте в спецификации.


1141 лв.
Холов ъгъл "Купър"


Ъгловият диван "КУПЪР" - истинската красота се съдържа в малките неща". Това канапе е част от колекцията "МИНИ - КУПЪР" - МАЛКИ ВЪНШНИ РАЗМЕРИ - ГОЛЯМО ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1149 лв.
Холов ъгъл "Тропикана"


Ъглов диван "ТРОПИКАНА" - комфортен диван, ама за хранене - за трапезна маса, ама мек. В това ъглово канапе "ТРОПИКАНА" с оглед на факта, че доста от домовете нямат място и за мека мебел и за кът за хранене сме съчетали удобствата и на двете необходимости в една мебел. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1170 лв.
Холов ъгъл "Дифендър"


Удобен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла.


1190 лв.
Холов ъгъл "Рубик Т"


Елегантен ъглов диван с подвижна лежанка. Лесно и удобно сменяте ляво и дясно разположение. Металните крака ефектно допълват модерната визия.


1198 лв.
Холов ъгъл "Дискавъри"


Удобен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла.


1210 лв.
Холов ъгъл "Мелани"


Насладете се на комфорта на Холов ъгъл Мелани. Невероятно качество и мекота на достъпна цена. Дивана разполага със сваляеми калъви на облегалните възглавници. Декоративен двоен тигел и капитонаж на седалката, която му придава изящен вид.


1218 лв.
Холов ъгъл "Сицилия 2"


За размери вижте в спецификации.


1247 лв.
Холов ъгъл "Леона"


Холов ъгъл Леона е с атрактивен силует и дизайн. Той е изключително подходящ, както за малки така и за големи жилищни пространства


1251 лв.