Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Елеганс XXL"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подвижни подлакътници. Моделът е универсален, може да бъде ляв или десен. Облегалните възглавници са със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалка е изработена от пружини зиг-заг и високо еластична пяна. Освен с модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за дамаски серийно производство(различни от снимката). Има възможност за различни конфигурации, възможност за изпълнение на П образен.


1266 лв.
Холов ъгъл "Тузар"


Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел - ъглов диван "ТУЗАР". Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1269 лв.
Холов ъгъл "Равена"


Креативен, елегантен и функционален, холен ъгъл Равена е предназначен за малки жилищни пространства. Има функция сън и ракла за багаж с амортисьорен механизъм. Седалките са изработени матраци с пенополиуретан с висока плътност и  HR пяна с висока еластичност, което му придава допълнителен комфорт.


1271 лв.
Холов ъгъл "Авокадо"


Имате нужда от диван, който бързо да се трансформира в удобно легло? Диван Авокадо е вашето решение. С функция сън (падащ гръб), ракла и зиг-заг пружини. Издърпвайки седалката, облегалката пада и диванът се превръща в легло. С компактни размери, което го прави подходящ както за малки, така и за средни помещения


1286 лв.
Холов ъгъл "Ария"


За размери вижте в спецификации.


1292 лв.
Холов ъгъл "Тасос XL"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подлакътници от МДФ. Моделът е с облегални възглавници с пълнеж от силиконов пух.


1295 лв.
Холов ъгъл "Сантос лайт"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подвижни облегалки за глава с три позиции. Моделът е универсален може да бъде ляв или десен. Конструкцията на седалката е изработена от пружини зиг-заг и високоеластична пяна. Освен модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за диван двойка с механизъм, лежанка малка с ракла и дамаска от серийно производство(различна от тази на снимката). Има възможност за поръчка на различни конфигурции след запитване!


1298 лв.1141 лв.
Холов ъгъл "Монако NEW"


За размери вижте в спецификации.


1324 лв.
Холов ъгъл "Вендид G


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1372 лв.
Холов ъгъл "Фиджи"


Фиджи - щедър и невероятно удобен ъгъл. Той е идеално убежище за пълна релаксация. Тясната основа и големите седалки дават на този модел чиста линия, а допълнителните възглавници на гърба го правят още по-комфортен, като в същото време остава верен на модерния и минималистичен стил.


1386 лв.
Холов ъгъл "Оптимус"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка  изпълнена със зиг - заг пружини   и високоеластична пяна,   облегални възглавници със сваляеми калъфи с  пълнеж от силиконов пух и мляна пяна.


1399 лв.
Холов ъгъл "Катрин"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка от зиг -заг пружини и високо еластична пяна,  подвижни облегални възглавници  с цип ,със свалящи се калъфки и пълнеж от  силиконов пух и мляна пяна


1411 лв.