Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Белучи"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1438 лв.
Холов ъгъл "Оптимус"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка  изпълнена със зиг - заг пружини   и високоеластична пяна,   облегални възглавници със сваляеми калъфи с  пълнеж от силиконов пух и мляна пяна.


1469 лв.
Холов ъгъл "Модена П"


За размери вижте в спецификации.


1474 лв.
Холов ъгъл "Малиция"


За размери вижте в спецификации.


1477 лв.
Холов ъгъл "Катрин"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка от зиг -заг пружини и високо еластична пяна,  подвижни облегални възглавници  с цип ,със свалящи се калъфки и пълнеж от  силиконов пух и мляна пяна


1481 лв.
Холов ъгъл "Нова Алиса"


Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел .Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1502 лв.
Холов ъгъл "Айфел"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Айфел е удобен модел с функция сън, табуретка с ракла. Размер 266/164/84 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


1505 лв.
Холов ъгъл "Соул"


Мек и комфортен ъглов диван с функция сън. Компактните му размери позволяват лесно вписване в дневната зона на дома.


1512 лв.
Холов ъгъл "Ралица"


Създаден през 1999г. Стар, но непреходен. Модел заемащ място в сърцата и домовете на хиляди семейства.


1522 лв.
Холов ъгъл "Тоскана Лукс"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка  изпълнена със зиг- заг пружини  и високоеластична пяна, с дръпки и двуредови шевове на седалката ,  облегални възглавници със сваляеми калъфи с  пълнеж от силиконов пух и мляна пяна.


1534 лв.
Холов ъгъл "Мелани XL"


Насладете се на комфорта на Холов ъгъл Мелани. Невероятно качество и мекота на достъпна цена. Дивана разполага със сваляеми калъви на облегалните възглавници. Декоративен двоен тигел и капитонаж на седалката, която му придава изящен вид.


1545 лв.
Холов ъгъл "Манила"


Холен ъгъл Манила - красотата и функционалността го правят един от най-популярните ни модели.Той се отличава със своя модерен дизайн и точни детайли.Високото качество на материалите,превъзходната структура на седалките и тяхното интересно оформяне дават несравнимо цялостно преживяване,което е радост за сетивата.При необходимост с едно движение се превръща в удобно легло,а двете ракли,които има позволяват да се съхранява много багаж.


1548 лв.
Холов ъгъл "VIP"


Модел VIP е проектиран за да подчертае строгата индивидуалност на своя притежател. Моделът е за онези от вас, за които „класа” и „стил” са синоними на „ежедневие”.


1551 лв.