Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Белучи"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1438 лв.
Холов ъгъл "Тоскана Лукс"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка  изпълнена със зиг- заг пружини  и високоеластична пяна, с дръпки и двуредови шевове на седалката ,  облегални възглавници със сваляеми калъфи с  пълнеж от силиконов пух и мляна пяна.


1460 лв.
Холов ъгъл "Мелани XL"


Насладете се на комфорта на Холов ъгъл Мелани. Невероятно качество и мекота на достъпна цена. Дивана разполага със сваляеми калъви на облегалните възглавници. Декоративен двоен тигел и капитонаж на седалката, която му придава изящен вид.


1469 лв.
Холов ъгъл "Модена П"


За размери вижте в спецификации.


1474 лв.
Холов ъгъл "Малиция"


За размери вижте в спецификации.


1477 лв.
Холов ъгъл "Ралица"


Създаден през 1999г. Стар, но непреходен. Модел заемащ място в сърцата и домовете на хиляди семейства.


1500 лв.
Холов ъгъл "Нова Алиса"


Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел .Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1502 лв.
Холов ъгъл "Айфел"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Айфел е удобен модел с функция сън, табуретка с ракла. Размер 266/164/84 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


1505 лв.
Холов ъгъл "Соул"


Мек и комфортен ъглов диван с функция сън. Компактните му размери позволяват лесно вписване в дневната зона на дома.


1512 лв.
Холов ъгъл "Елеганс П-образен"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подвижни подлакътници. Моделът е универсален, може да бъде ляв или десен. Облегалните възглавници са със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалка е изработена от пружини зиг-заг и високо еластична пяна. Освен с модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за дамаски серийно производство(различни от снимката). Има възможност за различни конфигурации, възможност за изпълнение на П образен.


1525 лв.
Холов ъгъл "Манила"


Холен ъгъл Манила - красотата и функционалността го правят един от най-популярните ни модели.Той се отличава със своя модерен дизайн и точни детайли.Високото качество на материалите,превъзходната структура на седалките и тяхното интересно оформяне дават несравнимо цялостно преживяване,което е радост за сетивата.При необходимост с едно движение се превръща в удобно легло,а двете ракли,които има позволяват да се съхранява много багаж.


1548 лв.
Холов ъгъл "VIP"


Модел VIP е проектиран за да подчертае строгата индивидуалност на своя притежател. Моделът е за онези от вас, за които „класа” и „стил” са синоними на „ежедневие”.


1551 лв.
Холов ъгъл "Титан"


Има ли удобно място за всички във Вашата дневна? Предлагаме Ви ъгловия диван Титан - достатъчно широк, за да може всеки от семейството да се разположи комфортно пред телевизора. Меки облегални възгланици с пълнеж от силиконизиран пух и седална част със зиг-заг пружини. Основата е леко повдигната от металните крачета и позволява лесно почистване под дивана. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


1563 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн "Рокер"


Холен ъгъл Рокер е с атрактивен силует и дизайн


1568 лв.
Холов ъгъл "Сицилия 1"


За размери вижте в спецификации.


1578 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн "ChillOut"


С мека мебел Chill Out ще преоткриете значението на думата „комфорт”.


1580 лв.
Холов ъгъл "Крит"


За размери вижте в спецификации.


1591 лв.