Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Флекс"


Ъглов диван с лежанка и спалня с две нощни поставки съчетани в една мултифункционална мека мебел. Иновативният дизайн на модел “Флекс” позволява диванът лесно да бъде трансформиран в удобна спалня с площ за спане 190 х 175 см. подходяща както за временна, така и за ежедневна употреба.


1827 лв.
Холов ъгъл "Холивуд Mini"


За размери вижте в спецификации.


1829 лв.
Холов ъгъл "Гоя-G"


Диваните от "серия G" съчетават модерна визия и комфорт с функционален механизъм за сън и удобна ракла. Подходящо решение за ежедневно използване. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


1836 лв.
Холов ъгъл "Море"


Диванът More е с много възможни комбинации от модули, които улесняват вписването му в помещения с различна големина. Подлакътникът е с вграден механизъм за повдигане до желаната позиция. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


1837 лв.
Холов ъгъл "Стил"


Ъглов диван "СТИЛ" съчетава в себе си изчистен дизайн с класически привкус.


1850 лв.
Холов ъгъл "Флорида"


Луксозен и стилен холов ъгъл изработен с подвижни облегални възглавници със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалката е изработена с пружинен пакет тип "Pocket". Освен модерната си визия холният ъгъл предлага функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством падащ гръб. Посочената цена е за дамаска от 2-ра група.


1860 лв.
Холов ъгъл "Ом"


Ъглова мека мебел “Ом” е проектирана съобразно параметрите на вашето тяло. Седалката е оразмерена според дължината на бедрото и ширината на тазобедрената област на човека, така че да осигурява максимален комфорт на тялото в поза на седене. Ергономичният наклон, под който е позиционирана седалката на дивана, осигурява равномерно разпределение на тежестта върху тазобедрената област и областта на гърба.


1861 лв.
Холов ъгъл "Милена"


Диванът Милена е с вградени механизми, които дават възможност за коригиране на височината на облегалката, а от там и на дълбочината на седалната част. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


1866 лв.
Холов ъгъл "Холивуд"


За размери вижте в спецификации.


1929 лв.
Модули Леонардо


Ъглови дивани "ЛЕОНАРДО" - пет модула - един дизайн !!! Ъгловите канапета "ЛЕОНАРДО" се изработват в 5 различни конфигурации, позволяващи да намерите най-подходящото за Вас, а освен това и размера може да се променя - разбира се в допустими граници. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1937 лв.
Холов ъгъл "Дует"


Чувствително твой! DUET, ти си дизайнерът! Мека мебел в хармонична цветова комбинация, предлагащ собствена индивидуалност за всеки член от семейството. Подреди по свой вкус, седни където пожелаеш – DUET е история за любов, въпреки различията в характерите. Моделът е удобно допълнен с механизъм за сън и функционални ракли, които ще поместят всички ваши завивки, спално бельо или други вещи.


1939 лв.
Холов ъгъл "Сена"


За размери вижте в спецификации.


1941 лв.
Холов ъгъл "Ница"


Вдъхновение от романтичния Прованс разтегателният диван Ница е елегантно допълнение към интериори изпълнени в този непреходен стил. Моделът се изработва в две версии – диван 3 места и ъглов комплект с лежанка. Калъфите на всички възглавници и на корпуса са сменяеми, което дава възможност за лесно почистване на цялата тапицерия. Вграждането на механизъм за сън с двойно сгъване Седафлекс е по избор.


1962 лв.
Холов ъгъл "Мадейра"


Ъглов диван "МАДЕЙРА", диван с главно "Д" Когато формата и функционалността вървят ръка за ръка се получава това модерно ъглово канапе "МАДЕЙРА". Лесно се превръща в удобно легло чрез повдигане на изцяло металния механизъм тип "подматрак", а лежанката е оформена като ракла. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1973 лв.
Холов ъгъл "Луна"


За размери вижте в спецификации.


1988 лв.
Ново!
Холов ъгъл "Сънрайс Релакс"


Елегантен ъглов диван с италиански електрически реклайнер, който дава възможност за функционално използване на пространството - отваряте втора лежанка тогава, когато Ви е нужна. Металните стъпки в модерен черен цвят са красив акцент към изискания стил и осигуряват лесен достъп за почистване на пространството под дивана. Моделът има версия и без реклайнер.


1991 лв.