Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Прима"


С модулна мека мебел Прима ще преоткриете значението на думата „комфорт” във вашия хол. Моделът е проектиран така, че да ви гарантира максимална релаксация във всеки един момент. Модулът с две места може да бъде оборудван със стабилен разгъваем механизъм, който лесно го превръща в удобно легло за двама.


2098 лв.
Холов ъгъл "Орхидея"


Комфортна и стилна холова гарнитура с подлакътници. Моделът е с подвижни облегални възглавници със свалящи се калъфки, а седалката е изработена от високоеластична пяна. Има възможност за конфигурации по ваш избор след запитване !


2131 лв.
Холов ъгъл "Вега"


Вега е диван, който впечатлява с мекота и ергономия. Облегалните възглавници са с пълнеж от силиконизиран пух, а седалната част се изработва с пружинен пакет тип "покет". Няма възможност за вграждане на механизъм за сън. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2193 лв.
Холов ъгъл "Стефани"


Луксозна и стилна  холова гарнитура  със седални  възглавници  от  високо еластична пяна и силиконов пух,  облегални възглавници  с цип ,със свалящи се калъфки и пълнеж от  силиконов пух и форма високо еластичен дунапрен захваната с цип за облегалката.


2196 лв.
Холов ъгъл "Туист"


Диван за спане с лежанка, ъглови легла и нощни поставки, съчетани в един продукт. Моделът е оборудван с два висококачествени матрака, поставени върху подматрачните ламелни скари, което ви гарантира комфорт, както в легнало, така и в седнало положение на тялото.


2200 лв.
Холов ъгъл "Грийн"


Със своя елегантен дизайн и модерна визия, Грийн предлага много комбинации и можете да изберете коя е най-подходяща за вашия интериор. Модел, който Ви гарантира мекота и удобство. По ергономичност се доближава до модулен диван Вега, но е с модерна визия, подходяща за вписване в съвременни, изчистени интериорни решения. Тапицерия на снимката - изкуствена кожа Soft 07.


2231 лв.
Холов ъгъл "Анджелина"


Луксозна и стилна  холова гарнитура  със седални  възглавници  със сменяем калъф с цип  и пълнеж от високоеластична пяна и силиконов пух върху основа от гъсто преплетени еластични колани,   с подвижни облегални възглавници  от силиконов пух със сваляеми калъфи


2234 лв.
Холов ъгъл "Хавана"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2258 лв.
Холов ъгъл "Куин"


Красив диван с меки форми и вграден повдигащ механизъм в облегалката, който осигурява допълнително удобство.


2286 лв.
Холов ъгъл "Сенатор"


Повей на аристократизъм във Вашия дом!!! Ъгловият диван „СЕНАТОР“ - това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, същевременно и леко омекотени го правят подходящ за всеки интериор, създаващи неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от перящите се калъфи на възглавниците, пълни с висококачествен силиконов пух на гранули, както и от седалките изработени от 13 см. високоеластичен дунапрен HR35, поставен върху рамка с букови напрегнати ламели . Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2287 лв.
Холов ъгъл "Нанси"


Невероятен комфорт, изцяло свалящи се калъфи, класически дизайн и не на последно място - механизъм за сън и ракла за багаж. Всичко това прави ъгловия диван "НАНСИ" предпочитана и търсена мебел за всеки дом. Възможността да съчетаете едноцветната дамаска със свежия полъх на морски бриз или мириса на пролетни цветя дава възможност да внесете изисканост и закачливи нотки, както и спокойна атмосфера след забързаното ежедневие на деня.Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2297 лв.
Холов ъгъл "Луи"


Модерен, функционален и луксозен.


2298 лв.
Холов ъгъл "Принс"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седални  и облегални  възглавници  изработени от високоеластична пяна


2354 лв.
Холов ъгъл "Маги"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2400 лв.
Холов ъгъл "Ванеса"


Когато формата и функционалността вървят ръка за ръка се получава това модерно ъглово канапе. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2413 лв.