Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Туист"


Диван за спане с лежанка, ъглови легла и нощни поставки, съчетани в един продукт. Моделът е оборудван с два висококачествени матрака, поставени върху подматрачните ламелни скари, което ви гарантира комфорт, както в легнало, така и в седнало положение на тялото.


2200 лв.
Холов ъгъл "Хавана"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2226 лв.
Холов ъгъл "Грийн"


Със своя елегантен дизайн и модерна визия, Грийн предлага много комбинации и можете да изберете коя е най-подходяща за вашия интериор. Модел, който Ви гарантира мекота и удобство. По ергономичност се доближава до модулен диван Вега, но е с модерна визия, подходяща за вписване в съвременни, изчистени интериорни решения. Тапицерия на снимката - изкуствена кожа Soft 07.


2231 лв.
Холов ъгъл "Принс"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седални  и облегални  възглавници  изработени от високоеластична пяна


2242 лв.
Холов ъгъл "Сенатор"


Повей на аристократизъм във Вашия дом!!! Ъгловият диван „СЕНАТОР“ - това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, същевременно и леко омекотени го правят подходящ за всеки интериор, създаващи неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от перящите се калъфи на възглавниците, пълни с висококачествен силиконов пух на гранули, както и от седалките изработени от 13 см. високоеластичен дунапрен HR35, поставен върху рамка с букови напрегнати ламели . Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2254 лв.
Холов ъгъл "Нанси"


Невероятен комфорт, изцяло свалящи се калъфи, класически дизайн и не на последно място - механизъм за сън и ракла за багаж. Всичко това прави ъгловия диван "НАНСИ" предпочитана и търсена мебел за всеки дом. Възможността да съчетаете едноцветната дамаска със свежия полъх на морски бриз или мириса на пролетни цветя дава възможност да внесете изисканост и закачливи нотки, както и спокойна атмосфера след забързаното ежедневие на деня.Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2264 лв.
Холов ъгъл "Луи"


Модерен, функционален и луксозен.


2298 лв.
Холов ъгъл "Маги"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2366 лв.
Холов ъгъл "Ванеса"


Когато формата и функционалността вървят ръка за ръка се получава това модерно ъглово канапе. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2379 лв.
Холов ъгъл Бристол


Релаксирайте и забравете за стреса ! За подробни размери вижте в Спецификации. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2417 лв.
Холов ъгъл "Анджела Diversity"


Диваните Диверсити са с вграден механизъм за сън NOVA, който дава възможност за комфортен сън на нормален, удобен матрак. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2425 лв.
Холов ъгъл "Лорд"


Един истински Лорд в гостната Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите допълнителни възглавници над облегалката могат да се изправят и да дават допълнителна височина и комфорт. Така целият диван създава неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от кокетната етажерка, разположена непосредствено под единия подлакътник. По този начин книгата или вестникът, а защо не и чашата с уиски, винаги ще са Ви на една ръка разстояние. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Този ъгъл „Лорд“ бързо и изключително лесно може да утрои размера си, за да се излежавате или спите тройно по-комфортно. Огромната и удобна спалня, в която се превръща, е подходяща както за гости, така и за ежедневна употреба


2452 лв.
Холов ъгъл Аполо


Обран, елегантен дизайн с елементи на закачка, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел.


2502 лв.
Холов ъгъл "Кентавър"


Модерен, функционален и луксозен. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2565 лв.
Холов ъгъл "Вива"


Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2596 лв.
Холов ъгъл "Пиеро"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2612 лв.
Холов ъгъл "ЛМ"


Модулният диван ЛМ дава възможност за лесно подреждане на различни по големина композиции.


2634 лв.
Холов ъгъл "Рубик"


Едно голямо БИЖУ !!! Ъглово канапе "РУБИК" - перфектна визия, невероятен комфорт и удобство, постигнати чрез плавни и същевременно изчистени форми. Заоблен - фуниевиден ъгъл - позволяващ да сложите зад него някакъв акцент или да избегнете неприятното коминско тяло с размери до 22 /22 см.


2681 лв.