Един истински Лорд в гостната Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите допълнителни възглавници над облегалката могат да се изправят и да дават допълнителна височина и комфорт. Така целият диван създава неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от кокетната етажерка, разположена непосредствено под единия подлакътник. По този начин книгата или вестникът, а защо не и чашата с уиски, винаги ще са Ви на една ръка разстояние. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Този ъгъл „Лорд“ бързо и изключително лесно може да утрои размера си, за да се излежавате или спите тройно по-комфортно. Огромната и удобна спалня, в която се превръща, е подходяща както за гости, така и за ежедневна употреба


2487 лв.

Сподели:


 

 В разтегнато положение височината на спане е същата като на седалката .

Размерите, както и дамаската са пожелание на клиента – според размера на гостната и интериора.         Дължината на спалното място е 190 см, а ширината може да бъде 130, 140 или 150 см. Тук ъгловият диван „Лорд“ е представен в мръсно бяла полуестествена кожа с кафяви акценти – за да е в синхрон с холната секция. Светлият цвят създава изключителен простор в стаята, а естеството на тапицерията я прави лесна за поддръжка.
     За да завършите цялостния вид на холната гарнитура, може да добавите малка ненатрапчива масичка с размери 50/97/52 см (височина/дължина/ширина). И защото просторът е много важен, табуретката към ъгловия диван „Лорд“ е изработена така, че да се събира точно под холната маса. Така хем е на разположение винаги, хем не заема допълнително пространство. 
     Поканете този истински Лорд в гостната си и няма да съжалявате!

*Цената е за дамаски и кожи в А ценови клас

Дивана е производство на Руди Ан. Мебелен център Даниста е официален представител на Руди Ан за гр. Бургас


  • Наличност: Не , Време за доставка: 25-35 работни дни.
Свързани продукти