Повей на аристократизъм във Вашия дом!!! Ъгловият диван „СЕНАТОР“ - това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, същевременно и леко омекотени го правят подходящ за всеки интериор, създаващи неподправен уют. Удобството е допълнително гарантирано от перящите се калъфи на възглавниците, пълни с висококачествен силиконов пух на гранули, както и от седалките изработени от 13 см. високоеластичен дунапрен HR35, поставен върху рамка с букови напрегнати ламели . Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2287 лв.

Сподели:


  Огромната и удобна спалня, в която се превръща / 225 *153 см. /, е подходяща както за гости, така и за ежедневна употреба.

     Ъгловото канапе "СЕНАТОР" е повдигнато на масивна букова скара  и крака, а буковият елемент на гърба, освен за красота - служи и за допълнителна поддръжка на облегалните възглавници. И да не забравим - целата конструкция е от бук и буков шперплат.

И ако все пак не ви достигат седящи места, то можете да окомплектовате ъгловият диван  с тройка, двойка или фотьойл и табуретка "СЕНАТОР" .

*Цената е за дамаски и кожи в А ценови клас.

Дивана е производство на Руди Ан. Мебелен център Даниста е официален представител на Руди Ан за гр. Бургас


  • Наличност: Не , Време за доставка: 25-35 работни дни
Свързани продукти