Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2633 лв.

Сподели:


  Моделът е кокетно повдигнат на букова рамка с елегантни крака - просвет 10 см., така че дамите, а защо не и мъжките половинки да могат да почистват с прахосмукачката под него, без да е нужно да го отместват. Освен това имате възможността да направите избор - разтегателен или не . Когато изберете и функцията сън, веднага получавате перфектен италиански механизъм за спане с 12 см. дебелина на матрака. Лесно и бързо, той превръща тази мебел в удобно място за отмора.

       И за да не изпадаме в ситуации " О боже , ще имаме гости - къде ще ги настаним !!! " може да се възползвате от канапето и фотьойлите "ВИВА" създадени да бъдат заедно, ръка за ръка с ъгловият диван "ВИВА"   Накрая, когато приятелите Ви дойдат  и последва " УАУ ", ще се усмихнете и останете уверени в направения избор - модерният ъглов диван "ВИВА". 

*Цената е за дамаски и кожи в А ценови клас.

Дивана е производство на Руди Ан. Мебелен център Даниста е официален представител на Руди Ан за гр. Бургас


  • Наличност: Не , Време за доставка: 25-35 работни дни
Свързани продукти