Легла

Мечтаете за легло в което да не се удряте постояно, която при всеки допир да ви гали с мекотата си. Тогава првилният избор за вас е изцяло тапицирано легло. Те предлагат една по-изискана визия в спалнята ви и уют от който имате нужда когато прекрачите прага на дома си. 

Подредба:


Best Seller
Тапицирано легло Ергодизайн Бианка


Събуждаш се с усмивка на лицето, преживял нещо забележително в съня си. La dolce vita! Бианка е изпълнено условие за една истински пълноценна почивка. Мирисът на дърво, приятната и ненатрапчива цветова комбинация, удобството с което те обгръща мекотата на тапицираната табла – те просто те приканват да се настаниш… и да се наспиш! Смесицата от модерни и класически детайли внасят в дома неповторимо усещане за многообразие и уют.


1174 лв.
Best Seller
Легло Ергодизайн S01


Цената е за легло за матрак 160/200 см.


1258 лв.
Best Seller
Легло с матраци BoxSpring Химара


Тапицирано легло Химара съчетава атрактивен дизайн и практичност на оптимална цена. То е с включени матрак и топ матрак и е с две отделни основи с ракли и газови амортисьори за удобно съхранение на завивките. Матракът е с пружини, чието индивидуалното действие гарантира Вашето спокойствие и пълноценен сън. Химара може да съчетаете с табла Надежда /комплект от 2 табли – предна и задна/ или с някоя от другите табли от колекцията на Мебели Даниста. Изборът на дамаска също е ваша привилегия, така че да пасне лесно на всеки интериор.


1444 лв.
Best Seller
Скандинавско легло Ергодизайн Стокхолм с матраци


Висока тапицирана спалня, тип „скандинавско легло“, съчетаваща основа, матрак и топ матрак с мемори пяна в истински комфортна система за сън. „Стокхолм“ е с височина 57 см и е оборудвана с удобна табла и механизъм за повдигане, който прави вътрешния обем на леглото използваем. Модел от висок клас, вписващ се идеално в по-големи помещения.


1824 лв.
Best Seller
Легло с BoxSpring матраци и чекмеджета Ирника + LED табла Любов


Обзаведете своята спалня със стил, залагайки на легло Ирника, което впечатлява с изчистения си минималистичен дизайн. Леглото се продава заедно с матрак и топ матрак, като може да бъде със или без чекмеджета – по избор на клиента. Ирника се съчетава добре и с всяка от трите тапицирани табли, които Мебели Даниста предлага. Може да избирате и цвета на дамаската на леглото, за да има помещението вашия индивидуален почерк.


2199 лв.
Тапицирано легло "Капри"


Цената е за матрак 160/200 см. Изработва се в 4 цветови комбинации бяла кожа, кремава кожа, кафява кожа и черна кожа.


449 лв.