Спални комплекти

Спалнята е най-непрекосновеното мястото дома ви, там се подготвяте за работа или почивате след напрегнатия ден. Не желаете каква да е спалня в това специално място. Трябва ви спален коплект който пасва точно на стаята ви, на който да изберете цветове отговарящи на харакетера ви, който олицетворява вашата индивидуалност. Изберете модела, цвета и размера на спалнята си при нас, и бъдете в хармония със себе си.

Подредба:


Best Seller
Спален комплект МОБ "Лимитид"


Легло с класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлагат скрин с четири чекмеджета, огледало и ракла – пуф с тапициран капак.


1390 лв.
Best Seller
Спален комплект Ергодизайн Бианка


В цената е направена примерна конфигурация Легло с повдигащ мех. и ламелна рамка за матрак 160/200 см , 2 бр. нощно шкафче, Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


2921 лв.
Best Seller
Спален Комплект Ергодизайн S01


Цената е за легло 160/200 см. Гардероб с размер 200/220/65 см. 2 бр нощно шкафче. Конфигурациите може да е различна за размери и цени вижте в описание


2933 лв.
Best Seller
Спален комплект Ергодизайн Стокхолм с матраци


В цената е направена примерна конфигурация Легло с повдигащ мех. и ламелна рамка за матрак 160/200 см + Матрак от високоеластична пяна + Мемори топ матрак , Гардероб 200/220/65 см. С възможност за избиране на цвят или цветова комбинация. За повече информация и цени вижте в Спецификации.


3143 лв.
Спален комплект МОБ "Самба"


Легло с компактни размери и изчистена двуцветна табла. Нощни шкафчета с ниши и чекмеджета. Функционален гардероб с плъзгащи врати. Богат избор от допълнителни модули – практичен скрин с врата и две чекмеджета, тоалетка с ниши, огледало, компактна табуретка с повдигащ капак и ракла – пуф за допълнително съхранение на вещи.


1138 лв.
Спален комплект МОБ "Изида"


Легло с елегантни извивки в компактна композиция с 2 нощни шкафчета. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни кантове и алуминиеви кант дръжки. Богат избор от допълнителни елементи – ракла – пуф, компактна табуретка – ракла, обръщаема тоалетка в комбинация със скрин чемеджета и ниши. Елегантно огледало, допълващо цялостната визия.


1258 лв.
Спален комплект МОБ "Лорена"


Легло с модерен контур и нощни шкафчета с характерен дизайн, допълващи визията. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение се предлагат огледало и скрин с две чекмеджета.


1258 лв.
Спален комплект МОБ "Галатеа"


Модел с гланцови повърхности и контрастни акценти, съчетани в модерна композиция. Характерните детайли са вплетени, както в таблата на леглото и гардероба, така и в допълванщият ги скрин с две чекмеджета. Леглото е с компактни размери, а гардеробът е с плъзгащи врати с алуминиеви кант дръжки


1318 лв.
Спален комплект МОБ "Елит"


Легло с изчистена двуцветна табла и модерна визия, в компактна композиция с две ефирни нощни шкафчета. Функционален гардероб с плъзгащи врати, алуминиеви кант дръжки и акцентни панели. Практични допълнителни модули – скрин с три чекмеджета, огледало и ракла – пуф с тапициран капак.


1318 лв.
Спален комплект "Венера"


Спален комплект "Венера" се предлага и по модули и с избор на цвят изработен от ЛПДЧ 18 мм с 1 мм кант.


1344 лв.
Спален комплект МОБ "Фаворит"


Луксозна визия с добра цена. Моделът съчетава най – предпочитаните характеристики за мебели за спалня и е еталон за съотношение цена-качество. Гардеробът с плъзгащи врати и големи огледални панели, меката, тапицирана табла на леглото и допълнителнте модули ще организират и подредят удобно ежедневието на всеки!


1390 лв.
Спален комплект МОБ "Таис"


Легло с модерни контури и табла с тапицирана декорация, в компактна композиция с две нощни шкафчета. Оригинален гардероб с три плъзгащи врати, вътрешни чекмеджета и практично вътрешно разпределение. Елегантно допълнение на спалния комплект са скрин с две ниши и чекмеджета, тоалетка с огледало, компактна табуретка и ракла – пуф с тапицирани капаци в стила на леглото.


1390 лв.
Спален комплект МОБ "Роксан"


Легло с тапицирана табла и изчистен силует. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение се предлага компактна тоалетка с повдигащ се плот – огледало и табуретка – ракла, както и скрин с четири чекмеджета.


1438 лв.