Спални комплекти

Спалнята е най-непрекосновеното мястото дома ви, там се подготвяте за работа или почивате след напрегнатия ден. Не желаете каква да е спалня в това специално място. Трябва ви спален коплект който пасва точно на стаята ви, на който да изберете цветове отговарящи на харакетера ви, който олицетворява вашата индивидуалност. Изберете модела, цвета и размера на спалнята си при нас, и бъдете в хармония със себе си.

Подредба:


Спален комплект МОБ "Медеа"


Легло с две тапицирани табли и изчистен силует. Функционален гардероб с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение се предлага компактна тоалетка с повдигащ се плот – огледало и табуретка – ракла, както и скрин с три чекмеджета.


1515 лв.
Спален комплект МОБ "Корона"


Легло с мека, класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с огледални панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлат скрин с две чекмеджета и огледало.


1536 лв.
Спален комплект МОБ "Роял"


Легло с елегантни тапицирани извивки в компактна композиция с 2 нощни шкафчета. Функционален гардероб с плъзгащи врати и алуминиеви кант дръжки. Огледало и скрин с 3 чекмеджета за допълнително съхранение.


1546 лв.
Спален комплект "Ванеса MDF"


Спален комплект Ванеса e артистичен модел за хора с младежки дух, отворени за нестандартни преживявания. Спален комплект Ванеса има повдигащ механизъм с амортисьори.


1553 лв.
Спален комплект "Love MDF"


Спалня Love предразполага към романтика във вашата спалня. Спалня Love има повдигащ механизъм. Вдигнете матрака и ще имате достъп до цялото пространство за съхранение на спално бельо, дрехи и други. Механизмът е с амортисьори. Гардеробът в спалня Love е голям, удобен и с плъзгащи врати.


1553 лв.
Спален комплект "Стела MDF"


Спален комплект Стела е с прави форми, предразполагащи към пълно спокойствие. Моделът се отличава с изчистени форми. Спален комплект Стела има повдигащ механизъм с амортисьори.


1559 лв.
Спален комплект "Гала MDF"


Спален комплект Гала е толкова прелъстяващ и отвличащ Ви от ежедневието, където ще преживеете всеки момент на блажено спокойствие. Спален комплект Гала е с повдигащ механизъм с амортисьори.


1559 лв.
Спален комплект МОБ "Пенелопе"


Луксозна визия с добра цена. Моделът съчетава най – предпочитаните характеристики за мебели за спалня и е еталон за съотношение цена-качество. Гардеробът с плъзгащи врати и големи огледални панели, меката, тапицирана табла на леглото и допълнителнте модули ще организират и подредят удобно ежедневието на всеки!


1578 лв.
Спален комплект МОБ "Маркиза"


Легло с мека, класическа тапицирана табла. Функционален гардероб с плъзгащи врати с огледални панели и алуминиеви кант дръжки. В допълнение на спалния комплект се предлат скрин с две чекмеджета, тоалетка с огледало, компактна табуретка и ракла – пуф.


1641 лв.