Мека мебел

Даниста - мебелен център. Мебели Бургас ☎088 5274441☎ ✓ Дивани  ✓ Холови ъгли ✓ Холови дивани ✓ Канапета ✓ Фотьойли ✓ Дивани с функция сън

Подредба:


Холова гарнитура Нани Невада


Приятни меки форми, класическа линия и неповторим комфорт. Дивани от серия Невада изразяват Вашият стил и усещане за естетика в дома.


1109
Холов ъгъл Нани Санта Фе


ЪГЛОВ ДИВАН САНТА ФЕ С ФУНКЦИЯ СЪН Независимо от приемливо ниската цена, САНТА ФЕ е пълноправен член на голямото семейство от ъглови дивани на НАНИ. Функция сън, ракла, оптимална седална височина, достатъчно голям размер са част от преимуществата на модела.


1199
Холов ъгъл Нани Сенатор


ЪГЛОВ ДИВАН СЕНАТОР С ФУНКЦИЯ СЪН СЕНАТОР е специално разработен модел за очакващите много, но готови да платят „скромно“. Името подсказва всичко за йерархичното му положение сред конкурентните дивани от среден ценови клас. С италианския си дизайн, скандинавска функционалност и изработка с немска точност моделът е приложим във всеки съвременен интериор.


1299
Холов ъгъл Нани Премиер


МОДУЛЕН ДИВАН С ФУНКЦИЯ СЪН ПРЕМИЕР – НОВ, МОДЕРЕН И УДОБЕН! С класически механизъм за сън и еластични букови ламели на рамката. Комфортният НАНИ матрак с дебелина 10см., създава усещане за почивка и сън.


2923
Холов ъгъл Родстар


    Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Диван „Родстар" е част от новата ни колекция мека мебел с високо пространство под дивана и малки външни размери. Когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най - лесно е да се излегнете на ъгловия диван "Родстар" и да оставите роботът - прахосмукачка да свърши домашните си задължения, почиствайки дори и под него!


1409
Холов ъгъл Пантограф


Tова е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Диван „Пантограф" е част от новата ни колекция мека мебел с високо пространство под дивана и малки външни размери. Когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най- лесно е да се излегнете на ъгловия диван "Пантограф" и да оставите роботът-прахосмукачка да свърши домашните си задължения, почиствайки дори и под него!


1406
Холов ъгъл Мини Дъблин


Холен ъгъл Дъблин, конструиран в мини вариант за да бъде подходящ за малки и средни жилищни пространства. С елегантната си и изчистена визия той ще се впише идеално в интериора на дома ви.


1420 1278
Холов ъгъл Дъблин


Седална част - пружинен пакет тип „Бонел”, пенополиуретан с висока плътност


1539 1385
Холов ъгъл Далас


Седална част - матраци с пружинен пакет тип "Бонел", пенополиуретанова пяна с висока плътност


1543 1389
Холов ъгъл Порто


Холен ъгъл Порто притежава изчистен силует и дизайн има функция за спане и две ракли за багаж, което го прави практичен и удобен. Облегалните възглавници и лежанката допълват функционалността на тази мека мебел


1506 1355