Холови дивани

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Best Seller
Диван "Болоня"


Функционалност, удобство и съвременен дизайн ! Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1011 лв.
Best Seller
Диван "Марк"


Функционалност и удобство съвместени в малки външни размери с голямо вътрешно пространство ! Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


1015 лв.
Best Seller
Диван "Лимбо"


Забързано ежедневие, натоварен ден, проблем след проблем - времето в което живеем. ЗА ТОВА Превърнете дома си в ЛИМБО РОК, внесете глътка свежест и усмивка по Вашите лица !!! Диван "ЛИМБО" - елегантен, функционален, свеж и закачлив. Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


1112 лв.
Best Seller
Скандинавски диван Нани Хауърд


Приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия подчертават детайлите в модулен комплект Хауърд. Чрез осезаем комфорт и неприсъща функционалност този комплект ще изрази Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.


1239 лв.
Best Seller
Скандинавски диван Мелоди


МЕЛОДИ е част от нашата скандинавска серия. Състои се от дивани – двойка и тройка и фотьойл, които те обгръщат в мекота. Стилните външни шевове на подръчниците и високите метални крака му придават изисканост и стил.


1420 лв.
Best Seller
Холова гарнитура "Вирджиня-Релакс" черна


Многофункционален диван двойка и тройка.


3923 лв.
Модулна система Нани Адел


Класическа, наситена визия със съвременно и модерно излъчване. Заменяемите модули са съчетани от дизайнерите на НАНИ в модулен диван АДЕЛ, като дават възможност за многобройни конфигурации по Ваш вкус и предпочитания.


Диван "Фридъм"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


726 лв.
Диван "Кармен"


Цената е за диван 162 см. в


766 лв.
Диван "София"


Диван " СОФИЯ" - създаден по заявка на хотел "София" в к.к. Златни Пясъци.      Когато клиентът желае да получи канапе, което е с класически, но и мoдерни форми, да има лесен за експлоатация механизъм за сън, като същевременно да не е и много дълбоко  - мислихме, мислихме и накрая се получи това бижу.


769 лв.
Диван "Сабрина"


Класически диван, при който облегалните, седални и подлакътни възглавници са с цип, който дава възможност за сваляне на калъфите.


813 лв.
Диван "Лотос"


Диван " ЛОТОС" - малък, но наперен !!! Модел, предназначен за трапезарии, кухни, детски стаи, дневни и хотели. Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


842 лв.
Диван "Сабина"


Класически диван, при който облегалните, седални и подлакътни възглавници са с цип, който дава възможност за сваляне на калъфите. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


894 лв.
Диван "Итали"


Диван " ИТАЛИ" - създаден с идеята за удобно полягане на канапето. Моделът е с обрани, изчистени форми, функционален и не напоследно място - добре изглеждащ. Направили сме подлакътниците максимално ниски, за да може когато искате да отморите - без да го разпъвате, подлагайки малката възглавничка да се излегнете удобно пред телевизора. Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


915 лв.
Диван "Елена"


Елегантен, модерен диван подходящ за офиса и дома. Може да се използва и като единично легло.


944 лв.