Дивани

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Best Seller
Диван "Болоня"


Функционалност, удобство и съвременен дизайн ! Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1218 лв.
Best Seller
Диван "Марк"


Функционалност и удобство съвместени в малки външни размери с голямо вътрешно пространство ! Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


1218 лв.
Промо!
Best Seller
Диван "Стефани"


Луксозна и стилна  холова гарнитура  със седални  възглавници  от  високо еластична пяна и силиконов пух,  облегални възглавници  с цип ,със свалящи се калъфки и пълнеж от  силиконов пух и форма високо еластичен дунапрен захваната с цип за облегалката.


1238 лв.1114 лв.
Best Seller
Скандинавски диван Нани Хауърд


Приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия подчертават детайлите в модулен комплект Хауърд. Чрез осезаем комфорт и неприсъща функционалност този комплект ще изрази Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.


1239 лв.
Best Seller
Диван "Лимбо"


Забързано ежедневие, натоварен ден, проблем след проблем - времето в което живеем. ЗА ТОВА Превърнете дома си в ЛИМБО РОК, внесете глътка свежест и усмивка по Вашите лица !!! Диван "ЛИМБО" - елегантен, функционален, свеж и закачлив. Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


1271 лв.
Best Seller
Скандинавски диван Мелоди


МЕЛОДИ е част от нашата скандинавска серия. Състои се от дивани – двойка и тройка и фотьойл, които те обгръщат в мекота. Стилните външни шевове на подръчниците и високите метални крака му придават изисканост и стил.


1559 лв.
Best Seller
Холова гарнитура "Вирджиня-Релакс" черна


Многофункционален диван двойка и тройка.


4309 лв.
Модулна система Нани Адел


Класическа, наситена визия със съвременно и модерно излъчване. Заменяемите модули са съчетани от дизайнерите на НАНИ в модулен диван АДЕЛ, като дават възможност за многобройни конфигурации по Ваш вкус и предпочитания.


Диван "Фридъм"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


792 лв.
Диван "Сабина"


Класически диван, при който облегалните, седални и подлакътни възглавници са с цип, който дава възможност за сваляне на калъфите. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


894 лв.
Диван "Лотос"


Диван " ЛОТОС" - малък, но наперен !!! Модел, предназначен за трапезарии, кухни, детски стаи, дневни и хотели. Възможност за избор на дамаски и кожи в същата или по-висока ценова група.


902 лв.