Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Промо!
Best Seller
Холов ъгъл "Принс"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седални  и облегални  възглавници  изработени от високоеластична пяна


3814 лв.3433 лв.
Модулна система Нани Адел


Класическа, наситена визия със съвременно и модерно излъчване. Заменяемите модули са съчетани от дизайнерите на НАНИ в модулен диван АДЕЛ, като дават възможност за многобройни конфигурации по Ваш вкус и предпочитания.


Модулна система Нани Луна NEW


КОМБИНИРАЙ БЕЗКРАЙ С ЛУНА NEW Нов модулен диван Луна New, с подчертана индивидуалност от професионалистиte в дизайна. Създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С различните му модули, може да се правят много комбинации.


Холов ъгъл "Съливер"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Домино е компактен модел с функция сън и лежанка с ракла. Размер 258/170/85 см. Предлага се и в дамаски и кожи по избор.


1102 лв.
Холов ъгъл "Сиси"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. СиСи е компактен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла. Размер 258/153/93 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


1199 лв.