Диван 3-ка Мелбърн без подлакътници

Това е единственият в момента диван на пазара, чиято седалищна и спална част са изработени с Пружинен пакет „Мулти Покет“.
Пружинен пакет „Мулти Покет“ е най – новата и модерна технология в производството на матраци. За разлика от обикновения „Покет“ тук диаметърът на пружината е по-малък ,което позволява влагането на повече пружини на квадрат и прави дивана по-устойчив на натиск, по-удобен при употреба и позволява прецизно разпределение на тежестта на тялото, което гарантира идеално поддържане на правилната форма на гръбначния стълб по време на релаксация и сън за Вас и Вашия партньор. Идеален вариант, който няма да загуби своите ортопедични качества и комфорт в продължение на години. Това е най-добрият избор, който може да задоволи всички Ваши нужди.
Механизмът за сън е от типа „Падащ гръб“, при който седалната част се изтегля напред, а гърба пада и се образува удобно легло. Облегалните възглавници са със силиконов пух калъфи с цип, което дава възможнст за изпирането им. Модела има обособена ракла под седалната част.

Размери без подлакътници: 1900/1070/930мм
Спална площ: 1460/1900мм


  • Наличност: Не , Време за доставка:
Свързани продукти