Боскспринг, или още познати като "скандинавски стил" легла, са известни със своето удобство и функционалност. Комбинацията от матрак върху основа правят леглата изключително удобни и предпочитани. Матракът не потъва, изцяло достъпен и удобен за смяна на спално бельо, обръщане и въртене. Височината на леглото го прави удобно за ползване и придава чувство за сигурност. Този модел е с два повдигащи механизъма с газови амортисьори, голямо място за съхранение и два еднолицеви матрака. Бокспринг леглата, произвеждани от мебели Камбо са с възможност за избор на табла/основа/матрак/крачета/дамаска, позволявайки ви да конструирате точно леглото от което се нуждаете.

Сподели:


Боскспринг, или още познати като "скандинавски стил" легла, са известни със своето удобство и функционалност. Комбинацията от матрак върху основа правят леглата изключително удобни и предпочитани. Матракът не потъва, изцяло достъпен и удобен за смяна на спално бельо, обръщане и въртене. Височината на леглото го прави удобно за ползване и придава чувство за сигурност.

Бокспринг леглата, са с възможност за избор на табла/основа/матрак/крачета/дамаска, позволявайки ви да конструирате точно леглото от което се нуждаете.

Височина на крака 45 мм или 130 мм

Гаранция 2 години

Дамаска По избор

Дължина на легло без табла 200 см 

Материал на базата МДФ, масив

Повдигащ механизъм Да за база Б1 Б3  и Б4

Предлага се за следните размери матраци 140/200 см; 160/200 см; 180/200 см

Ракла за съхранение Да за база Б1 Б3 и Б4

 


  • Наличност:
Свързани продукти