УНИВЕРСАЛЕН Трапезен ъглов диван "СУЗИ" - размерът има значение!

    Съвременните жилища съвместяват в едно и хол и трапезария - така наречената дневна. Внимание! Как за бога да направим и кът за хранене и такъв за мека мебел при тези ужасно малки размери на помещението?

      Ние сме помислили и за това, създавайки това ъглово канапе "Сузи", което да отговаря на съвременните изисквания за стил, функционалност и удобство. Моделът е с висока седалищна част/ с височината на седалка на стол - и за разлика от повечето кухненски ъгли е с 6 см. дебелина на дунапрена/, като същевременно височината на облегалката е 83 см. и е съобразена с факта, че обикновенно трапезните ъгли се поставят до прозорците.  

      Ъгловото канапе "Сузи" е с лесен за експлоатация механизъм за сън, функционална ракла за багаж и не на последно място оптимално малка дълбочина на модела - само 68-70 см.

      Не на последно място може да имате предвид, че ако Вашата гостна и трапезария са обединени в едно общо пространство, то може да се възползвате и от трапезните ни столове "Кармен"и "Хайфа", създадени да бъдат заедно, правейки интериора съвместим и неповторим.


  • Наличност: Не , Време за доставка: 20 - 35 работни дни
Свързани продукти